• Vpsm
  • Kad.sm.2019.1
  • Vilna.1
  • Usa
  • TalliinnOpen 2019.PNG.1
  • Jun.SM2019
  • Alavus.1
  • Selectacup
  • VVV.7
Vaasan Voima-Veikot | Paini - Artikkelit suodatettu päivämäärän mukaan lokakuu 2013

KLL:n mestaruus kilpailut painittiin Mäntsälässä 19-20.10. Kilpailuihin osallistui 272 vääntäjää. Voima-Veikot toivat kilpailuista yhteensä kuusi mitallia. Samu Rajakangas ja Riku Sten painivat sarjoissaan mestariksi. Hopeisen mitallin paini Emil Pärkkä. Pronssi mitallit toivat Jesse Salmi, Waltteri Latvala ja Jere Salmi. VVV:n nuoremmat painijat Jesse Tyni, Oscar Jakobsson ja Oskari Rintamäki esiintyivät kilpailuissa mallikkaasti ja painivat upeita matseja ottaen useamman otteluvoiton, vaikka vielä ei ihan pistesijoille päästykkään.

Pojat 13v 30kg

Jesse Tyni - Veeti Pulkkinen Taipalsaari 5-4. Kaveri aloitti pisteiden teon ja siirtyi taaksemenolla 0-2 johtoon. Jessen tasoitus mattotilanteessa väännöllä. Kaveri siirtyi taas johtoon 2-4 taaksemenolla. Jessen niskalenkki rävähti ja kaveri saatiin siltatilanteeseen pisteet 2+1 ja ottelun voitto 5-4.

Jesse  - Kasper Juotsenlahti Pori 4-5.(4-1, 0-4) Toisessa matsissa Jesse aloitti vahvasti ja siirtyi parilla taaksemenolla jo 4-1 johtoon ja tauolle mentiinkin Jessen johdossa. Toisella jaksolla nähtiin kovaa taistelua pojilta pisteistä. Kasper onnistui taisteluiden kautta pääsemään pari kertaa ja sai kavennettua tilanteen 4-3. Aivan ottelun loppuhetkillä Kasper pääsi taakse ja vei ottelun 4-5.

Jesse  - Akseli Orava Kaarina 3-12. Kolmas ottelu alkoi Jessen komealla 3-pisteen niskalenkillä. Kaveri kuittasi taaksemenolla ja parilla rullilla itsensä 3-6 johtoon. Seuraavassa mattotilanteessa kaveri vei kravatilla itsensä 3-8 johtoon. Ottelu päättyi Akselin heittämään niskalenkkiin. Jessen sijoitus hienosti 8. ensimmäisissä KLL-kilpailuissa.

Pojat 13v 35kg

Oscar Jakobsson - Ville Saari Kuortane 12-9(9-6,4-3) Oscar aloitti ottelun vahvasti ja lähti yrittämään kravattia mutta kaveri sai passattua ja vei pisteet 0-2. Seuraava kravatin yritys Oscarilta ja kaveri nappas jalan kiinni ja vei taas pari pistettä. Ottelu oli puolin ja toisin varsin kravatti pitoinen koska seuraavaksi kaveri lähti yrittämään kravattia josta pisteet kummallekkin. Jakson lopulla Oscar heitti komean 3-pisteen kravatin pystystä ja matossa vielä yks lisää. Tauolle mentiin Oscarin 9-6 johdossa. Toisella jaksolla Ville lähti löymään lenkistä ja saikin 3-pistettä mutta Oscar jatkoi liikettä ja pääsi viemään kaveri yli siltaan ja selätys.

Oscar - Said Tasuhanov Helsinki 0-7. Toisessa ottelussa kaveri aloitti viemällä käppärillä mattoon ja matossa pari reisinostoa ja ottelu oli siinä.

Oscar - Mansur Dzukhanov Helsinki 0-7. Kolmannessa ottelussa kaveri heitti niskalenkillä Oscarin siltatilanteeseen ja pisteet 0-4, siitä vilä Osku taisteli hienosti pois. Seuraavassa mattotilanteessa kaveri pääsi heittämään reisinoston ja tilanne 0-7. Oscarin sijoitus 18.

Oskari Rintamäki - Voitto Kärkkäinen Ii 9-2. Ottelun ensimmäiset pisteet teki Oskari hienolla menolla ulkokautta jalkaan ja kääntö mattoon 2-0. Loput pisteet tehtiin mattotilanteissa. Oskarilla useampi vippi matossa ja yksi kravatin passaus mikä päättikin ottelun.

Oskari - Lauri Salonen Lahti sv 9-0. 2-0 johto Oskarille taaksemenosta. Taakse päästyään Oskari onnistui parissa rullissa ja tilanne oli jo 6-0. Seuraavassa mattotilanteessa Oskari käytti kaveria sillassa käsien altavedolla ja siirtyi 8-0 johtoon. Ottelu loppui Oskarin selätettyä kaverin niskalenkki otteella.

Oskari - Fabian Väyrynen Vantaa 7-0. Kaveri lähti yrittämään kravattia matossa mutta Oskari kuittasi tilanteen taaksemenolla ja siirtyi 1-0 johtoon. Matossa Oskari kaivoi linkkarin väkisin kiinni ja selätyskin oli lähellä. Pystykomennon jälkeen Oskari lähti jalkaan ja kiersi ulkokautta taakse. Matossa väännöllä kaveria käytettiin sillassa ja pisteet 7-0.

Oskari - Nestori Mannila Seinäjoki 2-5(0-3,2-2) Nestori aloitti pisteiden tekemisen käsinypyn avulla taaksemenolla. 0-3 johto Nestorille matossa taaksekierrolla. Toisella jaksolla Oskari kaventi tilanteen 2-3 taaksemenolla. Tiukan taistelun jälkeen Nestori sai jakson lopulla kravatin onnistumaan mattotilanteessa ja vei matsin 2-5.

Oskari - Anssi Lampinen 4-6sv. Oskari aloitti ottelun hienosti ja siirtyi jo 4-0 johtoon jalkaan menolla ulkokautta ja kahteen jalkaan menolla. Anssi kaventi tilanteen 4-3 niskalenkillä ja mattotilanteessa nelsson väännöllä sai selätettyä Oskarin. Oskarin sijoitus 10.

Pojat 13v 38 kg

Jere Salmi - Santeri Metsänen Loppi sv 4-0. Ottelu päättyi nopeasti Jeren syöksyttyä kaverin jalkaan, veto nilkasta ja kaveri mattoon josta myös selätys.

Jere - Santeri Kvist Kajaani 2-4(0-1,2-3). Ottelu oli todella tasaista ja tarkkaa painia. Kvist vei ensimmäisen jakson 0-1, Jeren saatua passiivisuus varoitus. Toinen jakso jatkui tasaisena taisteluna ja Santeri siirtyi 0-2 johtoon ulostyönnöllä. 0-4 johto Kvistille tili taaksemenolla. Jakson lopulla Jere kaventi komealla käsivipillä mutta aika loppui kesken ja voitto Kajaaniin.

Jere - Eemeli Rautanen Akaa sv 6-0. Jere siirtyi 1-0 johtoon taaksekierrolla mattotilanteessa ja sai kaverin jalat niputettua ja pyöräytti kerran 3-0 johtoon. Seuraavassa mattotilanteessa Jere sai matossa väännön kiinni ja väänsi kaverin selälleen.

Jere - Eetu Pulliainen Helsinki 4-2 (1-0,3-2) Ottelu oli tasaista pystypainia ja suorituspisteitä ei tullut ensimmäisellä jaksolla. Tuomarit äänestivät Pulliaiselle passiivisuudesta varoituksen ja Jere vei avausjakson 1-0. Toisella jaksolla Jere siirtyi 4-0 johtoon mattotilanteessa taaksekierrolla ja kipuliikkeellä. Jakson lopulla Pulliainen kaventi tilanteeksi 4-2 kravatilla.

Jere - Matias Tuukkanen Jyväskylä 7-0. Pronssimatsissa vastaan Jyväskylän poika, Jere meni 3-0 johtoon vieden Matiaksen palomiehellä mattoon ja taaksepäästyään otti kipuliikkeen kiinni ja pyöritti tarvittavat pisteet 7-0 voittoon. KLL-pronssimitalli Jerelle.

 Pojat 13v 47kg

Waltteri Latvala - Veikko Länsikunnas Nurmijärvi sv 3-0. Waltzu syöksyi kahteen jalkaan ja kaveri lähti yrittämään yliheittoa, Waltzu nosti jaloista ja kaveri tippui suoraan selälleen.

Waltzu - Joni Komppa Seinäjoki 0-8sv. Ottelussa Joni aloitti pisteiden tekemisen ulostyönnöllä. Pystystä Waltzu lähti jalkoihin ja Joni sai painon hyvin päälle ja sai kravatin kiinni ja pöyräytti 3-0 johtoon. Taas Waltzu syöksyi jalkoihin ja sama toistui , tilanne 5-0 Jonille. Matossa  taisteltiin ja selätys oli lähellä Jonin kravatista mutta Waltzu pääsi vielä pois. Seuraava Waltzun jalkoihin yritys päätyi mattotilanteeseen josta Joni sai linkkarin kiinni ja sai selätettyä. 

Waltzu - Jiri Toiva Vantaa 8-0. Waltteri aloitti pisteiden tekemisen kahteen jalkaan menolla ja käännöllä mattoon, matossa jaloista pyöräytys kaveri siltaan 6-0. Loput 2-pistettä kipuliikkeellä.

Waltzu - Aleksi Simojoki Turku 8-0. Waltteri syöksyi jalkaan, nousu jalan kanssa ja kamppi. Seuraavassa tilanteessa Waltteri pääsi taakse ja sai kipuliikkeen kiinni ja pyöritti väkisin ottelun voittoon tarvittavat pisteet.

Waltzu - Evert Rosenström Vantaa 9-2. Pronssimatsi alkoi Waltzun hyökkäyksellä jalkaan, matossa Waltteri sai pyöräytettyä kravatista ja siirtyi 2-0 johtoon. Seuraavassa kravatissa joka lähti pystystä oli käydä Waltzulle köpelösti, kaveri passas Waltterin siltaan. Pisteet tilanteesta 2-2. Pystystä jatkettiin ja Waltzu jalan kautta taakse ja sai matossa linkkarin kiinni joka myös päätti ottelun. Waltterille KLL-pronssia.

Pojat 13v 53kg

Jonathan Helander - Patrik Varteva Espoo 8-0(6-0,2-0) Jonttu aloitti pisteiden tekemisen matossa taaksekierrolla. Seuraavat pisteet tulivat kahteen jalkaan menolla ja käännöllä mattoon. Jakson lopulla jontulle vielä 2-pisteen reisinosto. Toisella jaksolla Jonttu meni taas kahteen jalkaan ja käänsi kaverin mattoon.

Jonttu - Eemeli Ruusila Järvenpää 4-6(4-2,0-4) Jonttu siirtyi 2-0 johtoon matossa taistelutilanteesta taaksekierrolla. Eemeli tasoitti jalan kautta taaksemenolla. Jakson lopulla Jonttu siirtyi 4-2 johtoon ulkokautta jalkaan + taaksemenolla. Toisella jaksolla Ruusila pääsi taakse ja sai linkkarin kiinni ja siirtyi 4-5 johtoon. Viimeinen piste tuli Eemelille matossa taistelun jälkeen taaksemenosta.

Jonttu - Onni Turunen Porvoo 0-7. Ottelun alku oli vähä erikoinen siinä mielessä että Jonttu teki työt mutta kaveri kuittas pisteet. Jontun jalkoihin menoista kaveri kuittas taakse ja siirtyi 0-4 johtoon. Matsi loppui Onnin tehtyä 3-pisteen kampin pystystä. Jonathanin sijoitus 11.

Pojat 13v 53 kg

Riku Sten - Manu Mäki- Rajala Pirkkala 8-0. Riku syöksyi jalkaan ulkokautta ja sai kipuliikkeen kiinni ja pyöritti ottelun voittoon tarvittavat pisteet.

Riku - Ko Reh Kotka sv 8-2. Ottelu alkoi tiukalla käsipainilla ja Riku sai vietyä kaverin mattoon,  kravatti onnistui ja 2-0 johto. Kaveri kuitenkin onnistui jatkamaan liikettä ja sai tilanteesta 2-pistettä. Rikun 4-2 johtopisteet tulivat kaverin kiepin yrityksestä taaksemenolla. 6-2 johtopisteet tulivat taaksemenolla. Riku lähti jalkaan ja kaveri puolusti hyvin mutta nousi tilanteessa ylös, Riku syöksyi sylille ja taittoi kaverin siltaan ja pääsi selättämään.

Riku - Roni Puustelli 8-0. Finaalin alussa Riku näytti heti kuka vei sarjan mestaruuden. Riku syöksyi 3-kertaa kaverin sylille ja taittoi kaverin siltaan ja siirtyi 6-0 johtoon. Loput 2-pistettä Riku teki taaksemenolla ja villit tuuletukset alkoivat. Rikulle KLL-mestaruus.

Pojat 16v 46kg

Arttu Lähde - Kimi Hölsä Kouvola 6-14(3-9,3-5) Kaveri 2-0 johtoon reisinostolla, Arttu kaventi 1-2 taaksemenolla mattotilanteessa. Kimi siirtyi 1-4 johtoon taaksemenolla. Seuraavassa mattotilanteessa Kimi pääsi väännöllä 1-6 johtoon. Ottelu julistettiin jo päättyneeksi Kimin tehtyä reisinoston jonka Arttu passasi hienosti mutta pisteet kimille 3-0, VVV:n valmentajat protestoivat tilannetta ja tuomarit muutivat pisteet niin että tauolle mentiin 3-9 tilanteessa. Toisella jaksolla Arttu kaventi tilanteen linkkarilla 6-9 ja selätyskin oli lähellä mutta ote lipesi. Tilanteessa tuli ihmeellistä pyörimistä ja lopuksi pisteet kaverille 6-14 ja ottelu päättyi.

Arttu- Leo Westerlund Helsinki 2-6(0-4,2-2) Leo siirtyi 0-2 johtoon reisinostolla. 0-4 johto ensimmäisen jakson lopulla tuli taaksemenolla. Toisella jaksolla Arttu kaventi tilanteen 2-4 hienolla vipillä mattotilanteessa. Ottelu ratkesi Leon saatua linkkarilla 2-pistettä jakson lopulla.

Arttu - Elmer Mattila Tampere 1-6(1-2,0-4). Arttu aloitti matsin hienosti ja siirtyi 1-0 johtoon taaksemenolla mattotilanteessa. Kaveri kuitenkin kuittasi jakson taaksemenolla. Toisella jaksolla Elmer pääsi kerran taakse ja heitti niskalenkin ja vei ottelun. Artun sijoitus 4.

Pojat 16v 54kg

Samu Rajakangas - Eemeli Kunttu Raisio 7-0. Samu aloitti pisteiden tekemisen mattoon viemisellä palomiehen avulla. 4-0 johto tuli matossa väännöllä. Seuraavat pisteet tehtiin parilla jalkoihin menolla ja taaksemenolla.

Samu- Konsta Kvist Kajaani 10-2. Samu aloitti pisteiden tekemisen palomiehillä ja tilanne oli 4-0. 6-0 pisteet tulivat kaverin jalkaan menosta josta Samu teki spesiaalinsa "räsyn", kaveri jatkoi liikettä matossa ja sai Samun siltaan tilanne 6-2. Pystystä jatkettiin ja tilanne toistui, kaveri lähti jalkaan ja Samu teki taas reäsyn ja siirtyi 8-2 johtoon. Ottelu ratkesi Samun palomieheen.

Samu - Jere Korpela Tampere 7-0(1-0,6-0) Finaali matsin ensimmäinen jakso tarkkaa painia ja jakso Samulle 1-0 passiivisuus varoituksella. Toisella jaksolla Samu siirtyi 4-0 johtoon kahteen jalkaan menolla ja käännöllä mattoon. Ottelu ratkesi Samun niskalenkkiin. Samulle KLL-kultaa.

Pojat 16v 63kg

Jesse Salmi - Joonas Kokko Porvoo 7-0. Jesse aloitti taaksemenolla mattotilanteessa ja otti kipuliikkeen kiinni ja pöyräytti tarvittavat pisteet.

Jesse - Roni Väliheikki Kurikka 8-0. Aloituspisteet jalan kautta taaksemenolla. 4-0 johto mattotilanteessa taaksekierrolla. Taakse päästyään Jesse niputti kaverin jalat ja pöyräytti kaksi 2-pisteen jalkarullia.

Jesse - Milard Carnidniya 0-4sv. Jesse lähti jalkaan vähän huolimattomasti ja jäi liian pystyasentoon, kaveri sai Jessen kädet tiukasti kiinni ja käänsi Jessen pahan näköiseen siltatilanteeseen josta myös selätys.

Jesse - Markus Sihtola 8-1. Pronssimatsissa Jesse sirtyi 2-0 johtoon syöksymällä kaverin jalkoihin ja kiersi taakse. Sihtola kavensi tilanteen 2-1 ulostyönnöllä. Seuraavaksi kun Jesse pääsi taakse niin kipuliike kiinni ja ottelu oli ohi. Jesselle KLL-pronssia.

Pojat 20v 74kg

Emil Pärkkä - Rasmus Peltola 9-0. Emil aloitti vahvasti ja meni kaverin nilkan kautta taakse siirtyen 2-0 johtoon. Matossa Emil nappasi kaverin jalan tiukasti kiinni ja pöyräytti hienon jalkarullin tilanne 4-0. Pystytilanteessa Rasmus lähti jalkaan, jonka Emil väisti hienosti ja kiersi taakse. Matossa Emil niputti jalat ja siirtyi 6-0 johtoon kipuliikkeellä. Voittopisteet tulivat komealla 3-pisyeen kampilla.

Emil - Jone Nieminen Rauma sv 6-0. Emil käsinypyllä taakse, ensiksi rulli otteella käyttö sillassa sitten toinen rulli yliasti ja selätys.

Emil - Mikko Lahtinen Kouvola 0-7(0-4,0-3) Ensimmäisellä jaksolla Lahtinen puolusti hyvin Emilin jalkoihin menot ja kuittasi jaksovoiton parilla taaksemenolla. Toisella jaksolla Lahtinen varmisti voittonsa taaksemenoilla

Emil - Miska Suhonen Jyväskylä 8-1(4-2,4-0) Emil siirtyi 2-0 johtoon rullilla. Kaveri kaventi mattotilanteessa taaksekierrolla. Emil lisäsi johtoansa käyttämällä kaveria sillassa rulli otteella. Toisella jaksolla Emil varmisti voittonsa parilla rullilla. Emilille KLL-hopeaa.

 

 

 

 

Julkaistu kategoriassa Kisakuulumisia
sunnuntai, 06 lokakuu 2013 15:27

Länsi-Suomen aluemestaruus Vaajakoski,vp

Vapaapainin aluemestaruuskilpailut painittiin Vaajakoskella 5.10. Voima-Veikot lähtivät kilpailuun 11 painijan voimin ja kotiin tuomisina oli 3 aluemestaruutta, 2 hopeaa ja 3 pronssia. Alle 11v poikien 25 kg:n sarjassa kaksoisvoitto Riku Koskelle ja Jimi Tynille.

Pojat alle 11v 25kg

Riku Koski VVV - Jimi Tyni VVV 7-0. Harjoituskaverien jäsentenvälinen ottelu joka alkoi Jimin hyökkäyksellä jalkoihin jonka Riku sai puolustettua. Pisteiden tekemisen aloitti Riku 2-pisteen arvoisesti jalkoihin menolla. Ottelu jatkui tasaisesti kovalla pystytaistelulla jossa Jimi lähti työntämään Rikua ulos, zonella Riku onnistui niskalenkissä 3-pisteen arvoisesti. Jakson lopulla Riku syöksyi kahteen jalkaan ja pääsi taakse. Sarjassa ei ollut muita osallistujia eli VVV:n pojille kaksoisvoitto.

Pojat alle 17v 26-29kg

Vallu Mäntymäki

Vallu - Oliver Pada VVV 3-8(3-2,0-6). Seurakavereiden välinen ottelu alkoi Vallun kahteen jalkaan menolla josta Oliver lähti viemään yli mutta Vallu sai hienosti passattua ja tuomarit hyvitti 3-pisteellä Vallua. Pystykomennon jälkeen Vallu lähti taas hyökkäämään jalkoihin mutta Oliver oli hyvin mukana ja kuittasi 2-pistettä taaksemenolla. Toisella jaksolla ottelu jatkui tasaisena ja Vallu teki hyviä yrityksiä jalkoihin jotka Oliver puolusti hyvin. Vallu lähti syöksymään Oliverin kahteen jalkaan ja nousi polvilleen, Oliver sai taitettua Vallun tilanteesta siltatilanteeseen pisteet 2+1 Oliverille. Loput pisteet tulivat Oliverin kahdesta taaksemenosta.

Vallu - Jimi Väätäinen ViVo 16-12 (9-11,4-5) Vallun seuraavassa ottelussa sitten pisteitä tehtiin oikein urakalla. Vallu aloitti hienolla jalkoihin menolla ja siirtyi 3-0 johtoon. Seuraava piste tuli Vallun päästyä taakse mattotilanteessa. Kaveri lähti yrittämään kravattia jonka Vallu passasi ja sai pisteen tilanne 5-0 ja matossa jatkettiin taistelua josta Vallu sai käsien altavedolla kaverin siltaan ja tilanne 7-0. Tuomarit antoivat ottelun jatkua vaikka ypv oli jo tehty, kaveri sai kravatin kiinni ja sitten pyörittiin. Kun pojat lopettivat pyörimisen kravatti otteessa tilanne oli 9-11 kaverille. Toisella jaksolla Vallu kaventi tilannetta jalkojen kautta taaksemenolla ja kravatin passauksella, tilanne 12-12. Aivan ottelun lopussa kaveri pääsi Vallun jalkoihin päästen taakse ja parilla jalkarullilla vei kovan taiston 12-16. Vallun sijoitus 5.

Oliver Pada

Oliver - Vallu Mäntymäki VVV 8-3(2-3,6-0) Tuttujen kavereiden matsi Oliverille pistevoitolla.

Oliver - Jimi Väätäinen ViVo 14-6(7-6,7-0) Oliver aloitti hienosti ja siirtyi 3-0 johtoon hienolla syliltä taitolla. Kaveri kaventi tilanteen mattotilanteessa hienolla nousulla Oliverin jalkojen välistä ja päästen taakse. Pystytilanteessa kaveri lähti yrittämään kravattia jonka Oliver sai passattua pisteen arvoisesti. Tilanne jatkui matossa josta Oliver sai väännön kiinni ja käytti kaveria sillassa pari kertaa ja johto 7-2. Kaveri kaventi jakson lopulla puolikkaalla josta hyvitettiin 3+1 pisteellä. Toisella jaksolla Oliver syöksyi kaverin jalkoihin mutta kaveri puolusti hyvin ja lähti yrittämään nostoa mattosta mutta Oliver passasi kaverin siltaan. Ottelu ratkesi Oliverin jalkaan menolla millä kaveri saatiin kaadettua siltaan.

Oliver - Jesse Tyni VVV 0-4sv. Finaalissa vastassa seurakaveri Jesse Tyni ja matsi olikin kovaa ja tarkkaa pystypainia. Ottelu ratkesi Jessen saatua pystystä niskalenkin kiinni ja heitti 3-pisteen arvoisesti, taistelun jälkeen Jesse sai selätettyä Oliverin. Oliverille aluemestaruus hopeaa.

Jesse Tyni

Jesse - Niko Puromäki ÄH 9-0. Ensimmäisessä ottelussa Jesse aloitti pisteiden tekemisen 2-pisteen jalkoihin menolla. Pystykomennon jälkeen Jesse nappasi kravatin kinni ja heitti komeesti 3-pistettä. Ottelu ratkesi Jessen niskalenkiin josta tuomarit antoi 3+1 pistettä.

Jesse - Jere Kärkkäinen HWJ sv 8-0(5-0,sv 3-0) Toisessa ottelussa Jesse aloitti vaudilla ja syöksyi kaverin kahteen jalkaan saaden kaveri siltaan 3+1 pistettä. Jakson voittopisteet tuli jalankautta taaksemenolla. Toisella jaksolla kaveri yritti tulla Jessen jalkoihin useamman kerren mutta puolustus toimi. Ottelu ratkesi taas Jessen komeaan niskalenkki heittoon mistä kaveri myös selätettiin.

Jesse - Oliver Pada VVV. sv 4-0. Finaali ratkesi ensimmäisellä jaksolla Jessen niskalenkkiin. Jesselle alumestaruus.

Pojat 17v 32kg Lauri Hakomäki

Lauri - Atte Tammela ViVo sv.8-0. Ensimmäisessä ottelussa Lauri ja kaveri aloittivat otten aika pystyasennossa ja kunpikin haki lenkkiä. Lauri onnistuikin lenkissä ja sai kaverin siltaan 3+1 pistettä. Pystykomennon jälkeen sama toistui ja Lauri heitti niskalenkin ja siltatilanteessa taisteltiin melkein jakson loppuun asti, Lauri onnistui selätyksessä.

Lauri - Juho Takamaa IK 0-8. Ottelun alussa Laurilta yrityksiä mennä jalkoihin mutta Juho kuittasi taakse ja rullasi 4-0 johtoon. Pystykomennon jälkeen sama toistui, Lauri syöksyi jalkaan ja kaveri kuittasi taakse ja rullasi tarvittavat pisteet.

Lauri - Aleksi Autio SPM 0-3sv. Laurilta taas aktiivista painia ja hyvä meno jalkaan, mattotilanteessa kaveri sai kuitenkin puolustettua Laurin taaksemenon yrityksen ja sai kravatin kiinni tiukasti ja selätti Laurin. Laurin sijoitus 3.

Pojat 17v 35kg Oskari Rintamäki

Oskari - Roope Saari KuKu 8-1. Oskari aloitti vahvasti ja syöksyi kaverin jalkoihin ja vei kverin mattoon. Mattotilanteessa kaveri pääsi kuitenkin taakse ja kaventi tilanteeksi 2-1. Pystystä jatkettiin ja Oskari sai polviltaan lähteneen niskalenkin onnistumaan. Pystykomennon jälkeen Oskari meni kahteen jalkaan ja kaatoi kaverin mattoon. Matossa jalat nippuun ja käyttö sillassa.

Oskari - Erkki Sohlman MuurY 0-3sv. Ottelu alkoi Oskarin jalkoihin menolla mutta kaveri oli hyvin mukana ja mattotaistelun jälkeen ei pisteitä jaettu. Pystykomennon jälkeen Oskari lähti yrittämään lenkkiä ja olikin lähellä onnistua. Mattoon mentiiin polvilleen Oskarilla lenkki kiinni ja aloitettiin taistelutilanne josta kaveri sai käännettyä Oskarin siltatilanteeseen.

Oskari - Juho Lamberg VaaKu 0-3sv. Pronssimatsissa Oskari aloitti taas jalkoihin menolla jolla myös mentiin mattoon taistelemaan, mattotaistelun jälkeen kaveri sai väännön kiinni ja Oskari joutui siltatilanteeseen. Taistelun jälkeen kaveri pääsi selättämään. Oskarin sijoitus 4.

Pojat 17v 46 kg

Arttu Lähde

Arttu - Erik Leikkari SPM sv 8-0(4-0,sv 4-0) Ensimmäinen jakso oli kovaa taistelua matossa mutta pistesuorituksia ei kumpikaan meinannut saada tehtyä. Jakson lopulla Arttu sai mattotaistelussa linkkarin kiinni ja sai käännettyä Erikin siltatilanteeseen. Toisella jaksolla jatkettiin paljon matossa taistelua, Arttu sai linkkarilla taas pari lisä pistettä. Aivan jakson lopulla Erikin ollessa päällä, Arttu tuli hienosti altapois käsivipillä ja sai käännettyä Erikin siltaan ja onnistui selätyksessä.

Arttu - Joni Komppa SPM 1-10sv. Joni sai pystystä Artun kädet haltuun ja nyppäsi mattoon, matossa kravatilla 2-pistettä. Pystykomennon jälkeen Arttu lähti jalkaan mutta Joni sai puolustettua jalat, matossa Joni taakse ja rullilla 2 lisäpistettä. Seuraavassa mattotilanteessa Arttu hyvin mukana Jonin rullin yrityksessä ja pääsi kiepsahtamaan tilanteessa taakse, Artun ollessa päällä Joni nousi Artun jalkojen välistä ylös ja sai taitettua Artun siltaan.

Arttu - Eetu Paananen ViVo 4-2.(1-0,3-2) Ottelu alkoi tasaisella pystypainilla ja liikkeitä ei saanut kumpikaan. Jakson lopulla tuomarit huomauttivat Eetua passiivisuudesta, jonka jälkeen Eetu nyppäsi Artun mattoon. Mattotilanteessa Arttu sai hyvin kaverin jalan kiinni ja pääsi kiertämään taakse. Toisella jaksolla sitten painittiin melkein kokoajan matossa, kovia taisteluita mutta pistesuorituksia pojat eivät saaneet. Ottelua oli jäljellä alle minuutti kun Eetu meni jalkoihin ja kiersi väkisin taakse ja siirtyi 2-1 johtoon. Samasta mattotilanteesta Arttu lähti kiertämään taakse ja saikin pisteen, Eetu nappasi Artun jalkaan kiinni ja yritti estää lisäpisteet mutta Arttu teki hienon jalkavipin millä Eetu jäi siltaan.

Arttu - Waltteri Latvala VVV 0-4sv. Ottelu alkoi Waltzun jalkaan menolla jossa Arttu hyvin mukana, mattossa Waltzu sai kravatin kiinni jolla kaveri käytettiin siltatilanteessa pari kertaa ja tuomarit löivät selätyksen ehkä vähän liiankin nopeasti. Artun sijoitus 3.

Waltteri Latvala

Waltzu - Joni Komppa SPM 5-13 (5-5,0-8) Ensimmäisellä jaksolla Waltteri aloitti hyvin ja pääsi jalan kautta kiertämään taakse ja siirtyi 1-0 johtoon. Pystykomennon jalkeen Waltzu pääsi taas jalankautta taase ja sai kätettyä Jonia sillassa josta hyvitettiin 1+1 pisteellä. Seuraavan Waltzun jalkoihin menon Joni sai puolustettua ja painon hyvin päälle ja kiersi taakse. Taaksepäästyään Joni rullasi itsensä 5-3 johtoon. Jakson lopulla Waltteri pääsi tasoittammaan taaksemenolla. Toisella jaksolla Waltzu yritti mennä jalkoihin mutta Joni oli hyvin mukana ja kuittasi tilanteet taaksemenoilla ja rullasi ottelun voittoon.

Waltzu - Erik Leikkari SPM sv 5-0 Toinen ottelu ratkesi melko nopeasti Waltzun mentyä jalan kautta taakse ja linkkarilla kaveri nippuun.

Waltzu - Eetu Paananen ViVo 8-0. Ottelu alkoi Waltzun jalankautta taaksekierrolla, matossa ei lisäpisteitä. Pystystä jatkettiin ja Waltzu syöksyi kaverin jalkaan ja kiersi taakse. Matossa kipuliikkeellä tarvittavat pisteet.

Waltzu - Arttu Lähde VVV sv 4-0. Jalkaan menolla taakse ja matossa kravatti väännöllä kaveri siltaan josta myös selätys. Waltzun sijoitus 2.

Pojat 17v 50kg Jonathan Helander

Jonathan - Ville Pasanen ÄH 8-0. Jontun sarjassa ei ollut kun yksi vastustaja. Jonttu aloitti jalkoihin menolla mutta kaveri sai puolustettua hyökkäyksen, matossa Jonttu kuitenkin haki kaverin jalan uudestaan ja nousi jalan kanssa ylös ja käänsi kaverin mattoon. Matossa kipuliikke kiinni ja pöyräytykset. Jontulle aluemestaruus.

Pojat 17v 63 kg Riku Sten

Rikun sarjassa ei muita osallistujia. Rikulle ystävyysottelu.

Riku - Niko Lamberg VaaKU 2-3sv. Riku aloitti hienosti ja siirtyi 2-0 johtoon hienolla jalkakampin ja  taaksemenon yhdistelmällä. Ottelu jatkui Rikun hyökkäyksillä jalkoihin ja kaveri puolusti. Jakson puolivälissä Riku innostui ehkä vähän liikaa hyökkäilemään, jalkaanmenon jälkeen jäi vähän pystyasentoon ja kaveri kuittasi niskalenkillä josta myös taistelun jälkeen tapahtui selätys.

 

 

 

 

 

 

 

Julkaistu kategoriassa Kisakuulumisia