Eilisen uutiset

Julia ja Emilia menestyivät hienosti kadettien EM-kisoissa Varsovassa - molemmille kahdeksas sija.

 


10.-13.06. leiri ja FFCII/IV, Kiipula Tervakoski. Kisat olivat ma 13.06. Ennen kisoja pojat osallistuivat vapaan leirille: Pe – La – Su Vanhempina mukana olivat Kari ja Harri. Reissu tehtiin yhdessä Rajakankaan ohjastamalla pikkubussilla. 

VVV menestyi hienosti ollen seurojen  välisessä kisassa kolmas.
Mitaleitakin tuli: Kultaa Jere, Hopeaa Juuso, Pronssia Riku ja Waltteri, Neljäs Jonathan, Artun osaksi jäi kerätä kokemusta. Jesse oli mukana leirillä, mutta jätti kisat väliin mahataudin vuoksi. 


21- 22.05 KLL Ilmajoella. JULIA 56 kgn sarjassa HOPEAA, WALTTERI 34 kg PRONSSIA - hieno paluu pitkältä sairaslomalta, JERE  30 kg NELJÄS. ELIAS 34 kg KUUDES, Artulle, Jonathanille ja Rikulle tuli tällä kertaa hyvää kokemusta. Onnittelut kisamenestyksestä.
Vaasa oli kuntapisteissä kymmenes 14 pisteellä.


5.4. PM-kilpailut Tallinnassa. Joukkueessa mukana Emilia ja Julia. Tuomisina molemmilla pronssimitali. Onnea!


11.5. painittiin taas mitalipaineja omalla salilla VaaTon järjestämänä ja mitalisadehan oli mahtava :D Onnea kaikille mitalisteille!


07.05 seuran painijoita osallistui koko perheen liikuntariehaan Botniahallissa. Mukana oli peuha-, painikoulu- ja kehitysryhmäläisiä ja tietenkin Marika Kari, Markku ja Toni. VVV:n molskilla kävi uusia mahdollisia painijanalkuja kokeilemassa.
Botnia-hallissa väkeä olisi mahtunut olemaan paljon enemmän. Hyvä sää verotti kävijöiden määrää. Tapahtumaa on yritetty järjestää aiemmin keväällä, mutta tämä oli ensimmäinen aika joka oli vapaana.


15.-17.4. Kadettien SM-kilpailut, kr Vaasassa. SM kisoista haettiin ja saatiin kokemusta. Mukana olivat Jesse, Emil ja Joel. Emil paini kovassa seurassa viidenneksi.


09.04. Juuso osallistui kisoihin Kaliningradissa. Voitti ensin venäläisen mutta hävisi sitten sakasalaiselle, joka ei selvinnyt finaaliin.


09.04. Nikkaripainit, kr, Jurvassa. Tähän kisaan osallistuttiin kahden panijan voimin. Samuel Mantila voitti kultaa ja Oscar Jakobsson hopeaa. Onnea mitalisteille!


02.04. Nepparin muistopainit Seinäjoella. Niihin osallistuttiin hyvällä menestyksellä: Jesse ja Jonathan painivat kultaa. Riku hopeaa ja Arttu pronssia. Onnea mitalisteille!


19.3. Jenni Latviassa. Sarjavaihdon vuoksi keräilyt jäi painimatta, kun tuli kiire lennolle.


19.3. MYHI- turnaus Ilmajoella. Oscar ja Lauri painivat pronssille. Onnea mitalisteille!


12.3. E-P:n piirinmestaruuskilpailut, Jalasjärvellä. VVV:sta oli mukana kahdeksan painijaa:
B-Sarjassa Eliakselle ja Jonathanille vakuuttavasti kultaa. Lauri tsemppasi pronssille, pari kiloa isompien vastustajien seurassa.
Artulle, Joelille
ja Rikulle pm-pronssia. Jere taisteli isompien sarjassa hyvin, voitot menivät kuitenkin harmittavasti ristiin ja näin Jere jäi ilman mitalia. Jessellä oli kovat vastustajat ja näin tuli myös jääminen palkintosijojen ulkopuolelle.


4. – 6.3. Klippan Lady Open painitaan Ruotsin Klippanissa. Mukana Emilia ja Julia, Emilia oli kovatasoisissa kisoissa 4.


25.-27.2. miesten SM-kilpailut, Janakkala. Marko paini SM-hopeaa ja Toni viidenneksi. Onnea !


19.2. Taisto Kangasniemen XIII muistokilpailut, Tampere. Pitkästä aikaa Tampereella. Tuomisinaan Jerellä ja Jessellä sarjavoitto, Jonathan ja Arttu kolmansina ja Riku neljäs. Onnea mitalisteille!


12.2. Länsi-Suomen am-kilpailut, kr, Peräseinäjoki. Aluemestaruuksia ei tällä kertaa tullut, lähimmäksi pääsi Jere painimalla  pronssia, Elias oli 4. Waltteri loukkasi kätensä ja joutuu pitkälle paussille.
Kisoissa palkittiin myös viimevuonna menestyneitä painijoita ja valmentajia: Vuoden valmentajaksi on valittu Kari Salmi ja vuoden vapaapainijaksi Juuso.
Onnittelut molemmille!


11.-12.2. Flatz turnaus, Wolfurt, Itävalta. Mukana VVV:stä Julia ja Emilia, tuomisina molemmilla mitali: Emilialla kultainen ja Julialla pronssinen. Onnea mitalisteille!


6.2. Av. TUL:n mestaruuskilpailut, kr - Suomi Cupin osakilpailu, Varkaus. Tuomelan Marko kävi sunnuntaina Varkaudessa voittamassa Suomi Cupin ensimmäisessä osakilpailussa sarjan 74kg. Onnittelut!


28.-29.1.Naisten ja miesten vapaapainin SM-kilpailut, Vimpelissä. SM-molskilta ei tullut tällä kertaa kuin kokemusta. Julialla kuitenkin hyvä matsi Vainionpään Tiinaa vastaan, Juusolla kaksi kovaa vastusta, ensin Anvar Damlatzhanov ja sitten tuttu treenikaveri Hyytiäisen Jarmo.


22.1. Laihian ikäkausikilpailut. Voima-Veikot kävivät kahmimassa mitaleita Laihialla. - Pojat 12 v: Waltteri ja Riku nappasivat kaksoivoiton 38 kg sarjassa, Jere otti hopeaa 28-kiloisissa ja Jonathan pronssia 31-kiloisissa. - Aloittelijoissa Samuel voitti 22-kilon sarjan ja Lauri oli kolmas 24-kiloisissa. Ihan ensikertalaiset Petteri Pohjanniemi voitti 48-kilon sarjan ja Oskari Rintamäki oli neljäs 26-kiloisissa. Hienoa pojat!!


14-16.1. Herman Kare, Kouvola. Paluun molskille tehnyt Lintalan Toni oli 9. ja hampaankoloon jäi jotain niin, että jatkoa odotellaan :) Markon matsit jäi yhteen venäläiseen tällä kertaa.


8.1. FFC I/IV Helsingissä. Vapaanvuosi alkoi hienosti, vaikka tytöt jäikin kotiin ristiäisten ja murtuneen nenän takia. Kultaa painivat Juuso, Waltteri ja Jesse, Emil hopeaa ja Jonathan pronssia. Onnea mitalisteille!


6.1.2011 Vähänkyrön Loppiaispainit painittiin perinteisesti, vaikkakin naapurikunnan puolella. Lähes kaikki kehitysryhmän kilpailevat pojat siirtyivät vuodenvaihteessa 13 sarjaan, Arttu ja Waltteri painivat pronssia, Jonathan ja Riku  olivat viidensiä. Emil paini 15v sarjassa kultaa, kultaa sai myös Lauri 10v sarjassa. Onnea mitalisteille!


18.12. FFC IV/IV painittiin Vaasassa. FFC saatiin vietyä läpi onnistuneesti, kiitos siitä kaikille talkoolaisille. Valitettavan vähän oli painijoita saapunut paikalle, mutta muutamassa sarjassa saatiin kuitenkin nähdä kunnon vääntöä. HPM oli jälleen ykkönen ja VVV hyvä kakkonen.


10.-12.12. 17v tyttöjen ja poikien SM kilpailut, vp, Ilmajoki. Joukkueessa painivat Jenny ja Emilia kultaa, Julia hopeaa, Emil ja Joel eivät sijoittuneet tällä kertaa. Onnea SM-mitalisteille!


1.12. Mitalipainit Teeriniemen salilla. Jälleen nähtiin vilskettä ja vipinää, kun nassikat väänsivät.


27.11.Arvo Haavisto turnaus, kr, Ilmajoki. Marko sijoittui viidenneksi, missä hävisi pronssiottelun Ukrainan Ruslan Oleksenkolle


26.-27.11. Helsinki Open, vp. Helsingistä tuli hienosti 4 kultaa, 2 hopeaa ja 2 pronssia, muutama pistesija ja hienoja kokemuksia. Kovassa kansallisessa ja kansainvälisessä seurassa kultaa painivat Emilia, Emil, Waltteri ja Jere, hopeaa Julialle ja Eliakselle sekä pronssit Jennille ja Juusolle. Seurapisteissä olimme neljäntenä, edellä vain HPM, YTK ja LA, perässä mm. Venäjä.


20.-21.11. Vantaan painicup (FILA), kr. Vantaalla Marko taisteli yhden jaksovoiton ukrainalaista vastaan, mutta se ei valitettavasti riittänyt otteluvoittoon.


20.11. E-P:n piirinmestaruuskilpailut, vp.  Seinäjoelta oli tuomisina 2 piirinmestaruutta, Waltteri ja Joel, sekä hienoja suorituksia myös A- ja B-lisenssisarjoissa: Voiton B-sarjassa ottivat Jonathan ja Riku, hopeaa Artulle ja A-sarjassa pronssia Hakomäen Laurille.


13.11. Junior Kare, vp, Kouvola. Osallistuimme seitsemän pojan voimalla. Kultaa painivat Waltteri, Elias ja Jere, hopeaa Emil, Jonathan ja Jesse, Arttu jäi tällä kertaa viidenneksi. Onnea!


5.-7.11. Lilla Mälarcupen painittiin Ruotsin Västeråsissa, mukana VVV:stä: Emilia, Julia, Jenny, Emil ja Juuso, painijoita mukana kaikkiaan 800 viidestä eri maasta. Emilia voitti kultaa, Jenny hopeaa ja Emilille ja Juusolle pronssia, joten hienosti meni näissäkin kisoissa. Onnea mitalisteille!


29.-30.10. Kristjan Palsalu, kr, Tallinna. Makkella jäi kisat Tallinnassa valitettavasti yhteen matsiin, niukka tappio tuli venäläistä vastaan.


29.-30.10. Junioreiden SM-kilpailut, vp, Järvenpää. Junnujen SM-kisat Järvenpäässä toivat mahtavaa menestystä Voima-Veikoille. Karin 4 kullan (joo,luitte oikein!!!) tavoitteesta jouduttiin vähän tinkimään, mutta Jennylle hienosti kultaa ja Julialle, Juusolle ja Emilille hopeaa, seurapisteissäkin olimme pienellä joukkueella hienosti kolmantena. Onnea mitallisteille!


23. – 24.10. KLLn vapaapainin mestaruuskilpailut, Peräseinäjoella. menestystäkin tuli Voima-Veikoille. Kultaa painivat Jere (hienoa!), Juuso, Emilia (vastustajat ei taaskaan uskaltaneet tulla..) ja Jenny. Hopeaa Julialle Jennyn kanssa samassa sarjassa, Emil putosi harmittavasti mitaleilta 4.ksi parin niukan tappion takia. Onnea!


9.-10. Av. TUL:n mestaruuskilpailut, vp, Vaasassa. Jenni, Emilia ja Jere kultaa, Julia, Waltteri, Riku ja Elias pronssia. Onnea mitalisteille!


2.10. Vapaapainin Länsi- ja Pohjois-Suomen aluemestaruuskilpailut ja OP-turnaus, Ilmajoella. Aluemestaruudet voittivat: Jere (29kg), Emil (54kg) ja Joel (63kg), Juuso paini sarjaansa ylempänä hopeaa ja Jesse pronssia. B-sarjassa Elias ja Riku ottivat kultaa ja nassikoissa Lauri paini pronssille. Onnea kaikille mitalisteille!


18.9. Kv. Lohi-painit, kr, Kotka, Tuomelan Marko osallistui VVV:stä, voittaen sarjansa 74kg. Onnea Suomen Cup pisteistä ja mitalista!


11.9. Finlandia Freestyle Cup ¾ Hyvinkäällä. Jenni ja Jere painivat kultaa, Julia Jennin sarjassa hopeaa ja Juuso myös hopeaa häviten venäläiselle, Jesse pronssia. Onnea mitalisteille eli J-jengille  :) VVV on toisena FFCn kokonaispisteissä.


VVV esiintyi Taiteiden Yössä 12.8 Rewell Centerissä klo 18.50 ja 20.50. Hienosti meni poikien esitykset :) (Kuvia on tulossa)


3. - 8.8.2010 poikien ja tyttöjen EM-kilpailut Sarajevo, Bosnia ja Hertsegovina. Mukana Jenny ja Julia, tyttöjen ottelut:

46 kg (15 osanottajaa):

Laura Mertens Saksa - Julia Haapoja 2-0 (6-0, 1-0).

52 kg (19 osanottajaa):

Jenny Salmi - Vera Pogornet Moldava 2-0 (4-0, 4-0),

Salmi – Velina Velokova Bulgaria selkävoitto,

Larysa Skoblyk Ukraina - Salmi 2-0 (2-0, 1-0).


10. - 11.7.2010 Gran Premio de Espana, kr, Madrid, Espanja. Markolle yksi voitto ja yksi häviö.
 


Kevätkauden päättäjäisiä vietettiin torstaina 27.5 , samalla jaettiin stipendejä kevään SM ja PM kisoissa pärjänneille.


11.-12.6. Austrian Ladies Open, Götzis, Itävalta. Mukana Julia ja Jenny, tällä kertaa ei menestystä.


22-23.5 KLL:n mestaruuskilpailut, kr, Lahti. Kokemusta karttui, syksyllä uudelleen :)


15.5 Finlandia Freestyle Cup 2/4 Rauma. Kisoihin matkasi 7 painijaa, tuomisina oli 5 kultaa ja kaksi hopeaa. Onnea mitalisteille!.


14.-16.5. Int. Juniors ‘Champions’ Tournament  Ankara, Turkki. Juuso oli mukana joukkueessa.


12.05. Mitalipainit  aloitteleville painijoille painittiin kiihkeissä tunnelmissa Vaasan Teeriniemen väestösuojan painisalilla. (kuvia)


13.5. Pohjanmaa liiga. B-sarjan kultaa! Joukkueessa painivat: 26kg, Santeri Kinnunen; 28kg, Jere Salmi; 30kg, - ; 32kg, Arttu Lähde; 35kg, Waltteri Latvala; 39kg, Jesse Salmi; 44kg, Nico Järvenpää; 50kg, Emil Pärkkä. Onnea joukkueelle! (kuvia)


8.5. Kultavieska Cup, kr, Ylivieska. Kaikki mukana olleet mitaleilla :) Arttu ja Jonathan kultaa, Waltteri ja Riku pronssia. Onnea pojat !


7.5. Kadettien ja juniorien PM-kilpailut NorjassaJuliasta ja Emiliasta leivottiin Pohjoismaiden mestarit, onnittelut! Empun vastustajat ei edes uskaltaneet tulla paikalle, Julia otti hienot voitot aikaisemmin häviämiltään vastustajilta, Jenny sai tällä kertaa vain kokemusta.


24.-25.4. Kadettien SM-kisat, kr, Tampereella. Minijoukkueessa painivat Emil, joka sijoittui 5. 46kgn sarjassa sekä Joel, joka paini 63kgn sarjassa.


17.4. OP-nassikkaturnaus, kr, Ilmajoella. Mukana oli kolme voimaveikkoa ja tuomisina oli kaksi kultaa Samuel ja Lauri sekä hopea Jonathan. Hienoa pojat!


10.4. Pohjanmaa Cup, kr, Seinäjoki. Seinäjoella oltiin isolla porukalla ja mitaleitakin oli taas tuomisina. Emilia kultaa; Joel, Elias, Samuel ja Johanna hopeaa sekä Emil, Jere ja Waltteri pronssia. Ja hyvin tsemppasivat muutkin painijat. Onnea mitalisteille!


28.3 V.Freidenfeld’s Free-style Wrestling ClubCup, Riika. Juuso osallistui 55kg sarjaan.


20.3. Nanski -  turnaus, Vaasa. Tuttuja nimiä palkintopallilla :) Onnittelut mitalisteille!


12.–14.3. SM-kilpailut, kr, Alavudella. Marko painii kovassa 66kg sarjassa viidenneksi.


5.-7.3. Klippan Lady Open, tvp, Ruotsi. Emppu paini kultaa. Onnea !!


27.2. Myhi-turnaus, kr, Ilmajoella. Johanna ja Elias painivat kultaa, lue lisää kisaraportista. Onnea mitalisteille!


20.02.Kansainvälinen Eero Tapio turnaus, kr, Haukiputaalla. Waltteri paini kultaa,  Elias, Jesse ja Niko hopeaa ja Emil pronssia. Arttu ja Jonathan olivat neljänsiä sarjoissaan. Onnea kaikille!


13.2. MANNIN MATSIT ja Länsi-Suomen aluemestaruuskilpailut, kr,  Peräseinäjoella. Johanna kultaa, Emil am-hopeaa, Jere ja Joel am-pronssia, Waltteri ja Jonathan olivat viidensiä. Onnea kaikille mitalisteille!


5. – 6.2. Hubert Flatz Memorial -turnaus, vp, Wolfurt, Itävalta. Juuso paini hopeaa ja Julia pronssia. Onnea mitalisteille!


29.-30.1. Miesten ja naisten SM, vp, Helsingissä. Kolme mitalia viidellä painijalla: Saana paini hienosti hopealle, Ville ja Juuso pronssille, Jenny oli neljäs ja Julia seitsemäs. Onnea mitalisteille!


23.1. Laihian Lujan ikäkausikilpailut, kr. Hienosti oli taas mitaleja kotiin tuomisina: Waltteri ja Jonathan painivat kultaa; Emil, Santeri ja Elias hopeaa; Arttu, Lauri Hakomäki ja Kasper Skog pronssia. Onnea mitalisteille!


15–17.1. Kv XXXI Herman Kare-turnaus, kr, Kouvolassa. Marko paini 74kg sarjassa, kovassa seurassa, hienosti viidenneksi.


10.1. FFC Teuvalla. VVV yhteispisteissä hienosti toisena. Juuso ja ensimmäistä kertaa VVVtä edustanut Emilia Haapoja painivat kultaa, niin ikään VVVhen siirtynyt Julia Haapoja hopeaa, Jenni pronssia, Saana oli neljäs. Poikasarjoissa painineet Arttu ja Jesse olivat neljänsiä, Nico ja Waltteri viidensiä.


ke 6.1. Vähänkyrön Viestin XXII Loppiaispainit, kr, aloitti uuden vuoden perinteisesti monen painijan voimin. Emil näytti kuinka krekua painitaan voittaen sarjansa suvereenisti, hienosti kauden aloittivat myös Waltteri, Santeri ja Jonathan - niskalenkikki ja käppäri on hienosti hallussa :) Parhaaksi tyttöpainijaksi valittiin ansiosta Johanna , jonka matseista ei ehdi ottaa kuvaakaan kun ne on niin nopeasti ohi ;) Hienosti painivat muutkin voimaveikot: Elias ja Riku olivat sarjoissaan pronssilla, Jere K neljäs. Nico ja Arttu olivat kovissa 13v sarjoissa neljänsiä ja Jesse viides. Onnea kaikille !


Vuoden aikana menestyneitä VVVn painijoita palkittiin ja kiertopalkinnot vaihtoivat haltijaa.

Description: <a href=

Description: <a href=

 


12.-13.12 Kadettien SM-kisat Joensuussa. Juuso paini kultaa, Saana ja Jenni hopeaa ja Emil neljänneksi. Onnea koko joukkueelle. Hieno suoritus!


4.12. Mitalipainit kilpailemista aloitteleville pojille sekä tytöille sekä Vaasan mestaruuskisat.


28.-29.11. Helsinki Open. Mitalisadetta pääkaupunkiseudulla: Lauantaina Elias ja Nico painivat kultaa sekä' Waltteri hopeaa. Sunnuntaina vanhemmat painijat olivat vuorossa ja saldona oli hienosti kaksi kultaa: Johanna ja Juuso, kaksi hopeaa Saana ja Jenni sekä Emilin neljäs sija. Onnittelut !


13. – 14.11. Baltic Cup 2009, vp, Viljandi (Viro). Juuso paini pronssia. Onnea mitalistille!


31.10.-1.11. Lilla Mälarcuppen, kr, Ruotsissa. Kultaa paini Saana, hopeaa Johanna ja Jenni , Emil paini viidenneksi, Juuso sai matsia krekon kisasta. Onnea mitalisteille!


23.-24.10 JSM-kisat Seinäjoella. Jenni ja Juuso painivat SM-hopealle. Onnea mitalisteille!


17.-18.10. KLL, Pajulahti. Johanna paini hienosti kultaa, Emil ja Joel hopeaa, Jenni pronssia ja pisteillä oli myös Jesse. Onnea! Hyviä matseja ja kokemusta saivat  myös muut edustajamme: Nico, Waltteri ja Jere. Vaasa oli Tovereiden hienon panoksen vuoksi kuntapisteissä viides (kuntaliitoksella Johannan, Joelin ja Jessen pisteiden myötä oltaisiin oltu ylivoimaisessa johdossa :)


10.10. Klaipeda, Liettua. Juuso paini hopeaa. Onnea mitalistille


10.10.Tampereelle matkattiin isolla porukalla ja mitaleja oli monella kotiin tuomisina: Riku, Santeri, Elias ja Waltteri kultaa; Arttu, Jere S ja Emil hopeaa; Jere Kinnunen ja Nico pronssia. Onnea kaikille mitalisteille!


4.10. FFC, Vaasa. Jenni ja Juuso hopeaa, Ville ja Jesse pronssia. Onnea mitalisteille!


3.10 OP turnaus, Ilmajoki. Emil paini kultaa. Onnea!


26.9. Länsi-Suomen aluemestaruuskilpailut, Ähtäri. Joel, Juuso ja Jenni aluemestareita, Emil paini am hopeaa. Onnea mitalisteille!


12.9 Hessenpokaalen, Saksa. Jenny hopealla.


12.9. Finlandia Freestyle Cup 3/4, Hyvinkää. Juuso hopealla.


15.-16.8. Pytlasinski-turnaus, kr, Myslowice, Puola. Marko paini 66 kg:n sarjassa.


1.8.2009 Oskarshamn Ruotsi, kr, miesten PM-kilpailut. Marko paini hopealle  66kgn sarjassa. Onnea mitalistille!


21.-26.7.Kadettien EM-kisat, Zrenjanin, Serbia. Jenny ja Juuso olivat mukana EM-joukkueessa. Tällä kertaa tuli vain kokemusta.


11. - 12.7.2009 Gran Premio de España turnaus, kr, Madrid Espanja, Marko oli 5. 66 kg sarjassa.


29.-30.5. Kullo Koiv Memorial Viljandi/EST. Juuso paini hopeaa. Onnea!


29.-30.5.FILA Grand Prix of Germany, Dormagen/GER. Tällä kertaa vain kokemusta.


22.5. Maaottelu Suomi- Viro, vp, Järvenpäässä. Tero edusti 96kgssa voitokkaasti Suomea, kokonais pisteet Suomelle 5-2.


16.5. kadettien PM-kilpailuissa Jenny paini kultaa 52kgn sarjassa. Saana oli viides. Onnea pohjoismaiden mestarille !


15.5. FILA Cup Branderburg Luckenwalde/GER. Juuso oli kovassa seurassa viides.


9.5. OP-turnaus Ilmajoella oli melkoista mitalijuhlaa. Onnea kaikille mitalisteille!


9.5. Copenhagen Cup Marko paini kultaa 74kgn sarjassa. Onnea!


3.6. FFC2 Teuvalla, Jenni paini hopeaa, Saana ja Juuso pronssia. Onnea mitalisteille!


24.-26.4. Kadettien SM Turussa. Juuso, Emil ja Joel saivat kokemusta.


4.4. Etelä-Pohjanmaan piirinmestaruuskisoissa Kauhavalla Emil paini hopeaa. Onnea mitalistille!


28.3. Nikkaripainit Kurikan Jurvassa. Aloittelijat pitivät yllä VVVn lippua kahdella kullalla: Santeri ja Elias sekä kahdella hopealla: Arttu ja Jere. Onnea mitalisteille!


21.3. Nanski-turnaus Vaasassa. Voimaveikot toivat pisteet kotiin.Onnea mitalisteille!


14.3. PohjanmaaCup Seinäjoella. Elias voitti kultaa aloittelijoissa. Muut pojat tekivät tuttavuutta uuden sarjan kanssa, hienoja ja tasaisia matseja tuli kaikille. Tästä on hyvä lähteä petraamaan ja ensiviikolla revanssi kotikisoissa :).  Onnea mitalistille!


6.-8.3. Klippan Lady open. Tällä kertaa tuli vain kokemusta.


28.2. vapaan SM-kisat Ylistarossa. Saana järjesti yllätyksen voittamalla SM-hopeaa N55kg sarjassa. Myös Janne oli hyvässä vireessä kunnes loukkasi polvensa. Molskille palannut Markus näytti myös, että vielä täältä tullaan, lisää treeniä alle niin kyllä lähtee... Onnea mitalistille!!


21.2 kv. Eero Tapion turnaus Haukiputaalla. Jenni kultaa, Elias hopeaa ja Waltteri pronssia. Onnea mitalisteille!


6.-8.2 krekon SM-kisat Tampereella, mukana koitoksessa oli myös Ville, jonka tie tyssäsi Jonne Ukkolaan, joka muutaman kierroksen jälkeen hävisi sarjan voittaneelle Moisiolle.


31.1. Mannin Matsit ja am-kisat Peräseinäjoella. Johanna ja Nico kultaa. Onnea mitalisteille!


24.1. FFC 1/4 Helsingissä. Juuso ja Jenni painivat kultaa, Saana oli kovassa sarjassa neljäs. Onnea!


24.1 Ikäkausikisat Laihialla. Siellä väänsi painikoululaisten valioryhmä ja tuloksena oli kolme kultaa: Waltteri, Elias ja Olli; hopeaa painivat Marcus, Eliaksen sarjassa paininut Arttu sekä Ollin sarjassa paininut Nico, kolmoisvoiton sarjassa A40 kg VVVlle varmisti Elmeri , pronssia paini myös Riku. Onnea mitalisteille!


6.1.2009 Loppiaispainit Vähässäkyrössä. Reipas aloitus uudelle vuodelle: T 26kgn sarjassa Johanna hoiti matsit kotiin tuttuun tyyliin ja kultaa. Fanny sai vastaansa kokeneen Jenna Hautalan ja lähti rohkeasti ottamaan matsia, hopeaa. 18v 58kg pojissa Joel paini hopeaa ja 14 v 46kg Emil pronssia,  loukattuaan  viimeisessä matsissa kätensä. Pokien 10v 32kg Waltteri paini kultaa. Aloittelijoista löytyykin sitten useampia poikia: 24kgssa Ossi paini pronssia, 28kgssa oli tiukkoja matseja Eliaksen painiessa kultaa ja Artun hopeaa, 39kgssa olikin peräti kolmoisvoitto Olli kultaa, Nico hopeaa ja Elmeri pronssia. Onnea kaikille mitalisteille!


Pikkujoulussa palkittiin taas perinteisesti kaudella menestyneitä painijoita, peuharyhmäläiset olivat leiponeet hienoja ja persoonallisia pipareita ja joulupukkikin vieraili :)

Description: <a href=http://www.vaasanvoimaveikot.net/painikuvia/joulukortti08.jpg" border="0" height="674" width="507">


13.12. Kohtla-Järvi Viro,Vapaapainin Kuldkaru Open. Ville selvitti tiensä finaaliin mutta joutui luovuttamaan finaalimatsin loukkaantumisen vuoksi. Onnea hopeamitalistille!


13.-14.12. poikien ja tyttöjen SM-kilpailut Kuusankoskella. Juuso sai vastaansa, vanhan kilpakumppanin, Karvanin, heti ensikierroksella. Tiukka matsi jonka Karvan voitti ja voitti koko sarjan, muut ottelut olivatkin sitten helpompia ja Juusolle pronssia, Saana oli hienojen matsien jälkeen neljäs eikä finaalipaikkakaan ollut kaukana. Emil oli viides. Onnea mitalistille!


11.12. mitalipainit Vaasassa aloitteleville painijoille. Sarjassa 29 kg sijoittui viidenneksi, ensimmäistä kertaa kilpailut, VVV:n peuharyhmäläinen Elmeri Havuluoto. Tyttöjen ystävyysottelu painittiin Tytti Hakomäen ja Veera Varsanpään kesken. Peuharyhmän tyttöjen ensimmäinen painiottelu oli sydämellinen koitos, joka päättyi tuomareiden mielestä tasapeliin. Katsojat tykkäsivät näkemästään! Onnea kaikille mitalisteille!


29-30.11 Helsinki Open, Lauantaina mitalisadetta: Nico Järvenpää voitti kultaa ensimmäisissä isoissa kisoissaan, Emil, Valtteri ja Jere hopeaa, Jesse oli viides. Isommat aloittivat urakan lauantai-illalla ja jatkot oli sitten sunnuntaina. Ville kultaa, Saana hopeaa, Joel pronssia ja Juuso oli neljäs. Kaikki saivat paljon kovia, tiukkoja matseja. Onnea mitalisteille!


22.11 Flikkapainit, Kurikassa. Etelän lumimyräkän aiheuttamasta osanottaja kadosta huolimatta kisat vietiin läpi. Mukana oli 5 voimaveikkoa: Kultaa painivat Johanna ja Saana, hopeaa Fanny ja ekoissa kisoissaan paininut Amanda Fors, Sallalle pronssia. Onnea kaikille mitalisteille!


15.11 Baltianmaiden mestaruuskilpailut,  vp, Viljandissa. Tero voitti Baltian mestaruuden. Onnea mestarille!


14.11. Viljandi, Viro, Miesten vapaapainin Viro - Suomi maaottelu, Tero edusti Suomea 96kgn sarjassa ottaen selkävoiton Viron Kaupo Kaasikista. Suomi voitti 5-2.


8.11.2008  XVI Arvo Haavisto turnaus Ilmajoella. Ei mennyt ihan nappiin, toivotaan että voitonnälkä kasvoi ja saamme nähdä pojat pian taas tutummilla sijoilla. Tsemppiä!


1.11 Lilla Mälarcupen Västeråsissa. Mukana olivat Saana ja Salla. Saana paini viidenneksi.


1.11. Junioreiden vapaapainin SM-kilpailut Ylivieskassa. Ville paini pronssia ja Juuso oli neljäs. Onnea mitalistille!


25.10. Etelä-Pohjanmaan piirinmestaruuskilpailut Teuvalla. Juuso vei piirinmestaruuden, Mikko K oli kisojen kovimmassa sarjassa viides. B-sarjassa Elias Kivi ja Niko Järvenpää voittivat kultaa, Riku Sten hopeaa ja Arttu Lähde sekä Miro Dahl pronssia. Onnea kaikille mitalisteille!


18.-19.10. vapaapainin KLL-kisat Heinolassa. Mukana oli 11 voimaveikkoa ja kotiin tuomisina oli viisi mitalia sekä roimasti kokemusta. Johanna paini ensikertalaisena heti kultaa T13v.26 kg sarjassa. 17v52kg sarjassa tuli kaksoisvoitto Juuson painiessa kultaa ja Joelin hopeaa, myös Emil paini hienosti hopealle 13v.45 kg sarjassa. Jenni paini pronssille T20v.48 kg sarjassa. Myös sarjaansa vanhempien kanssa paininut Saana ylsi hienosti viidenneksi T20v.56 kg sarjassa.  Onnea kaikille sijoittuneille! Valokuvia (salamasta loppui välillä akut :(


11.10.  Vaasassa painittiin: Avoimet TUL:n naisten, junioreiden (20v) ja miesten vapaapainin mestaruuskilpailut sekä 12.10. Finlandia Freestyle Cup 4/4. Kolme Tullin mestaria: Juuso, Ville ja Jenni, samat nimet löytyy myös sunnuntain ykkössijoilta. Hopealle painivat Janne, Saana ja Salla. Onnea mitalisteille!


4.10. Länsi-Suomen aluemestaruuskilpailut, vp & Pohjanmaa Cup Seinäjoella. Aluemestareiksi painivat: Joel ja Juuso, hopeaa painivat Jenni ja Marcus, joka paini samassa sarjassa Joelin ja neljänneksi tulleen Nikon kanssa. Ikäkausisarjoissa kultaa painivat: Waltteri ja Jesse, Mikon painiessa Jessen sarjassa pronssia. Hieno kokonaispanos, joka toi seurapisteiden 3, sijan. Onnea kaikille painijoille hyvästä suorituksesta!


27.9. OP-turnaus Ilmajoella. Mukana oli 10 voimaveikkoa joista 5 paini kultaa: t 24 kg Johanna, t 42 kg Fanny, A 32 kg Mikko K, A 32 kg Waltteri, P 51 kg Marcus; kaksi hopeaa: 10v 24 kg Jere, P 55 kg Joel ; kaksi pronssia: A 27 kg Arttu, p 46 kg Emil sekä neljäs sija 11v 34 kg Jesse. Hienoja suorituksia. Onnea kaikille !


13.9. Finlandia Freestyle Cup Hyvinkäällä. Juuso ja Saana hopeaa, Jenny pronssia ja Salla oli viides. Onnea mitalisteille!


6.9. Ylistarossa painittiin Luoman Oy Cup. Waltteri, Elias ja Arttu avasivat kauden, tuloksena hopea, neljäs ja viides sija. Hyvä pojat!


9.8. Freestyle Cup 2/4 painittiin Helsingissä. VVVn mini-iskujoukko piti hyvin lippua yllä: Juuso paini kultaa ja Mikko hopeaa. Loppuihin kisoihin lähdetäänkin sitten isommalla joukkueella, että saadaan pidettyä kolmossija seurapisteissä ja vaikka petrattuakin sitä :) Onnea mitalisteille!


4.-7.7.  kv Pytlasiñski turnaus (FILA), kr, Varsovassa Marko Tuomela paini viidenneksi sarjassa 74kg.Onnea!


5. - 6.7.  Ruissalon kesäpainit Turussa. Mikko paini hopeaa. Onnea!


26. - 27.6. Jennille pronssia kadettien EM-kisoissa Daugavpils, Latviassa, sarjassa 43kg.  Hienoa Jenni, ONNEA!


13.6 Juuso edusti Suomea kadettien Suomi - Viro maaottelussa Järvenpäässä sarjassa 46kg, vp. Suomi voitti 8-2. Hyvä Suomi!


7. – 8.6. XIII Veikko Rantanen-turnaus Heinolassa. Mikko voitti sarjansa. Onnea!


24.5. MYHI-painit, kr, Kurikka. Mukana Mikko, joka paini kultaa! Onnea mitalistille!


17.-18.5. KLL, Vaasa. Ville paini kultaa ja Sebastian hopeaa 20v70kg sarjassa, Emil paini hopeaa 13v40kg:ssa sekä Mikko pronssia 16v40kg:ssa. Vaasan tiliä kartutti myös Sami, tovereiden pojat sekä Mika Lundberg. Vaasa oli kokonaispisteissä neljäs. Onnea kaikille mitalisteille.


17.18.5. PM-kisat Ruotsissa. Jennille hopeaa. Onnea mitalistille!


9.-11.5. Grand Prix of Germany 2008 - "Hans-von-Zons" -turnaus Dormagen, Saksa. Jenni jatkaa sunnuntaina. Tsemppiä !


10.5. Pohjanmaa Cup Seinäjoella. Waltteri ja Juuso kultaa, Mikko hopeaa 42 kg:n sarjassa. Onnea mitalisteille!


3.5. Kultavieska-Cup Ylivieskassa. Mikko jälleen tutulla sijalla eli kultaa. Waltterille pronssia.  Onnea mitalisteille!


26.-27.4. PSM-kisat Porissa. Mikolle hopeaa ja Juuso viides. Onnea hienoista tsemppauksista! Sunnuntai ei sujunut ihan samaan malliin. Sami  ja Joel pitäisi passittaa arvanveto kurssille, ei pahinta vastustajaa ole pakko kohdata ensimmäisenä :).


19.4. Nikkaripainit Jurvassa. Mitalisateesta saatiin taas nauttia:) Onnea kaikille mitalisteille!


12.-13.4 JSM-kisat Ilmajoella. Mukana oli vain Ville, joka paini 66kgssa viidenneksi.


29.3 Mikko oli K.Kundzina Cup Riikassa kisaamassa voittaen kultaa. Onnea mitalista!


29.3. Nanski-turnaus. Tiukkoja ja jännittäviä matseja saatiin taas seurata. Marko, Markus, Niko ja Jenni painivat kultaa. Ville, Juuso, Sami, Jesse, Saana ja Karzan hopeaa, Olli ja Arttu pronssia. Tiukkoja vääntöjä oli myös kilpasarjaan siirtyneillä pojilla, joista Jere paini pari sarjaa normaalia ylempänä. Onnea mitalisteille!


15.3. OP-turnaus Ilmajoella. Hienosti meni jälleen: Johanna, Jenni, Jere ja Waltteri painivat hienosti kultaa; Niko ja Mikko K painivat hopeaa; Matias, Fanny, Marcus, Mikko L ja Joel painivat pronssia. Joel valitettavasti loukkaantui heti ekassa matsissa ja joutuu olemaan kipsi kädessä seuraavat viikot. Onnea mitalisteille ja pikaista paranemista Joelille!


15.-16.03 A. Shumilin turnaus Kaliningrad  CAD-pojat vapaapaini. Juuso paini hienosti hopealle sarjassa 46kg, kullan vei Karvan naapuriseurasta. Onnea mitalisteille!


8.3. E-P:n poikien kr. pm-painit, Alavudella. Piirinmestaruus kultaa saivat pojissa Mikko ja Markus, Emil oli pronssilla. Ville oli miehissä hopealla ja lisäksi Jere paini kultaa aloittelijoissa. Onnea kaikille mitalisteille!


7.-9.3 Klippan -lady open Ruotsissa. Kovatasoisesta kisasta tuli tällä kertaa vain kokemusta. Emmi oli parhaana suomalaisena neljäs. 


1.3 Eero Tapion turnaus Haukiputaalla. Mukana oli iskujoukko Vaasasta: Waltteri ja Jere painivat kultaa kahdeksan vuotiaissa, Joel ja Niko olivat neljänsiä alle 14 vuotiaissa, Juuso paini hopealle 17 v.54 kgn sarjassa (50 kgn sarjassa ei ollut muita). Onnea kaikille hyvästä tsempistä!


1.3. 21. Mannin matsit, kr,  Peräseinäjoella. Ville paini 66 kg:ssa ja Janne 84 kg:ssa.


1.–2.3. kr. painin ”Golden Hungarian Grand Prix” -turnaus Szombathelyssä (HUN) Makke paini sarjassa 66 kg.


23.2. Länsi-Suomen aluemestaruuskilpailut Seinäjoella. Mikko paini aluemestariksi, Niko ja Marcus hopealle. Aloittelijoissa Matias paini kultaa ja Mikko K pronssia. Onnea kaikille mitalisteille!


21.2. Mitalipainit salilla. Huomasi, että puikkia oli treenattu ja niskalenkki sekä käppäri alkoi osalla olla jo hienosti hallinnassa.


Makke on nimetty Suomen edustajaksi Szombathelyssä (HUN) 1. – 2.3.2008 painittavaan kr.room. painin ”Golden Hungarian Grand Prix” -turnaukseen  sarjaan 66 kg (FILA:n kalenteriturnaus).


16.2 Vapaapainin SM-kisat Kauhajoella. Tero paini SM-pronssia 84 kgn sarjassa, samassa sarjassa neljäs oli Janne. Ville oli myös neljäs, tavallista isommassa eli 74 kgn sarjassa. Onnea mitalistille ja SM-pisteille sijoittuneille!


16.2.  Mikko oli Tampereella ikäkausikisoissa. Ja paini tutulle sijalle eli kultaa. Onnea mitalistille!


9.2. Juuso osallistui kv Flatz - Turnier  Wolfurt:ssa. Reissusta tuli lähinnä vain kokemusta.


02.-03.02. SM-kilpailut Lapualla.  66kgn sarjassa Makke paini hienosti hopeaa ja Ville pisteille. Sunnuntaina vuorossa olivat Juha-Matti ja Janne 74kgn sarjassa, Juha-Matti sijoittui viidenneksi. Onnea SM-mitalista ja -sijoituksista!

Makke on valittu varalle EM-kisajoukkueeseen 66kgn sarjaan.


26.1. Mikko oli täydennysmiehenä IK:n joukkueessa Vaajakoskella, auttaen Ilmajokea saavuttamaan kakkossijan krekon joukkuemestaruuskisoissa.


26.1.08 Laihian ikäkausikilpailut. 50 kg/14v  Joel kultaa ja Marcus hopeaa; Tyttöjen 25 kg:n sarjassa Seela Lehtinen oli kolmas ja Johanna Fors neljäs. 29 kgn sarjassa Mirella Salmi oli viides. 42 kg:n sarjassa Salla oli hopealla ja Fanny pronssilla. Saana voitti tyttöjen 50 kg:n sarjan. Aloittelijasarjoissa Mikko K ja Olli painivat kultaa, Jere, Matias ja Waltteri hopeaa, Arttu oli kymmenes. Onnea kaikille mitalisteille!


19.1.08 FFC1/4 Teuva. Jenni ja Juuso painivat kultaa, Saana ja Mikko pronssia. Onnea mitalisteille!


6.1.2008 20-vuotis loppiaisjuhlapainit Vähässäkyrössä. Mukaan oli uskaltautunut kaksi uutta painikoululaista, jotka molemmat painivat hienosti. Näki, että käppäriä ja puikkia on treenattu ahkerasti. Olli Katajamäki oli sarjassaan 2. ja Arttu Lähde kolmas. Waltteri paini jälleen mallikkaasti, kultaa saivat myös Jere, Jenni, Mikko, Joel ja Juuso. Jesse paini ensimmäistä kertaa kilpasarjassa ja heti pronssille. Onnea kaikille mitalisteille!


Joulujuhlaa vietettiin taas perinteisin menoin: Seura muisti syksyn kisoissa menestyneitä panijoitaan stipendein ja kiertopalkinnoin.
Pistepörssin voitti ylivoimaisesti Mikko Lyttinen sekä vuoden duraselpupuksi nimettiin kolmatta kertaa peräkkäin Niina Lyttinen, huikealla talkootuntimäärällä.
Illan huipensi Joulupukin vierailu. Tortunleivontakisankin voittajat selvisivät illan aikana, voittajat saavat kuitenkin jännittää seuraaviin treeneihin saakka, koska nimet on valmentajatontun muistikirjassa :) Ryhmien sekä hallituksen välisen tietokilpailun voittivat ykkösryhmäläiset niukasti. Onnea voittajille.


8.12. Lehmäpainit Kurikassa. Kultaa painivat: Marcus, Jere ja Mikko L, Waltteri ja Mikko K painivat hopeaa; Jesse pronssia ja Matias oli viides. Onnea kaikille mitalisteille!


8.-9.12.2007 Miesten ja naisten vapaapainin SM-kilpailut Hyvinkäällä. Juha-Matti paini hienosti pronssille, Ville oli neljäs sekä Heidi ja Janne viidensiä. Onnea mitalistille!


1.-2.12.2007 Poikien ja tyttöjen vapaapainin SM-kilpailut Lohjalla. Kolme hopeaa: Jenni, Juuso ja Mikko. Lisäksi pistesijoja: Salla oli neljäs ja Sami viides.. Onnea!


Torstaina 22.11 painittiin jälleen vauhdikkaat aloittelijoiden Mitalipainit Vaasassa.


Sunnuntaina 25.11 klo12.00  harjoiteltiin Nassikkapaineissa Vaasassa


24.-25.11.2007 Kansainvälinen Vantaa Painicup, Tikkurilassa. Mukana kovassa seurassa olivat myös Janne ja Juha-Matti.


8.11. Pohjanmaa Cup aloittelijat. Mitalisade jatkui sunnuntaina. Kultaa painivat: Marcus, Jesse, Jere, Waltteri ja Johanna,  Fanny paini hopeaa ja  Mikko pronssia, Matiaksen ollessa neljäs. Onnea kaikille painijoille!


17.11.2007 Kosice Slovakia Vapaapainin junioreiden Cup of Olympic Hopes -turnaus. Ville paini hienosti hopealle. Onnea mitalistille!


17.10. Pohjanmaa Cup Seinäjoella. Kaikki VVVn painijat palkintopallilla. Jenni, Mikko ja Juuso kultaa, Niko pronssia. Onnea mitalisteille!


09.-10.11.2007 Baltianmaiden Mestaruuskilpailut  Viljandi / Eesti. Villellä yksi tiukka matsi, joka meni lopulta latvialaiselle.


10.11.2007  Arvo Haavisto-turnaus, kr, Ilmajoella. Mukan myös Janne, jonka tien tällä kertaa katkaisi pronssia paininut, treenikaveri, Aresh. 


10.11.2007 Junior Kare, Kouvola. Mikko paini kultaa. Onnea mitalistille!


3.-4.11 JSM-kisat Teuvalla. Kolme neljättä sijaa Teuvalta: 60kg Sami, 66kg Ville ja 84kg Janne. Hyvä suoritus kovassa seurassa.


3.-4.11. 07 Lilla Mälarcuppen, Västeråsissa. Mikko paini kultaa ja Emil sekä meidän uusi vahvistus, Heidi, pronssia. Onnea mitalisteille!


27.10 Kenkäpainit, kr, Kankaanpäässä. Janne paini hopeaa. Onnea!


27.10 pm-kisat Jurvassa, Piirinmestareiksi painivat Juuso ja Mikko. Aloittelijoissa Johanna, Fanny, Mikko K ja Marcus painivat kultaa sekä Waltteri hopeaa. Onnea kaikille mitalisteille!


220.-21.10 KLL-kisat Haukiputaalla. Mestaruuden taistelivat: Ville, Jenni, Mikko ja Juuso, hopeaa Samille ja Antille sekä pronssia painivat Salla, Joel ja Lunde. Onnea kaikille mitalisteille! Jennin ja Joelin pisteet meni Mustasaareen, mutta onneksi Karvan Ja Immu paikkasivat sen menetyksen (paitsi, että Immun pisteet menikin Turkuun) ja kun vielä Samu, Jesse, Tufis ja Joona toivat pisteitä:   Kuntapisteet korjattiin komeasti Vaasaan!


12.-14.10 Mikko paini hienosti hopealle Musu-Viltys, Klaipedassa (Liettua). Onnea mitalistille!

 


6.10. painittiin aluemestaruuksista Alahärmässä. Mikko, Juuso, Sami ja Ville painivat aluemestareiksi, Sallalle, Saanalle ja Juha-Matille hopeaa, Lundelle ja Jennille pronssia. Lisäksi aloittelijoiden sarjassa Jesse, Marcus ja Jere painivat kultaa, samoin ekoissa kisoissaan ollut Johanna Fors, myös ekoissa kisoissaan ollut Fanny Fors sai hopeaa. Onnea kaikille mitalisteille!
 


29.-30.9 Helsinki Open. Juuso paini hopeaa lauantaina. Sunnuntaina varsinainen mitalisade alkoi: ensin Jesse ja Jere nappasivat kultamitalit. Sitten Ville hopeaa, Jenni järjesti sydämen tykytyksiä voittamalla Emilian loppuottelussa - kauan metsästetty päänahka irtosi viimeinkin=) ja Mikko paini kultaa. Mitaleja toivat myös VaaTon pojat, joten Vaasalla oli kaiken kaikkiaan hyvä päivä. Onnea mitalisteille!
 


29.9. OP-turnaus Ilmajojella. Emil paini kultaa. Onnea mitalistille!


22.9. Lauri Kultin muistopaineissa Nurmossa Juuso, Mikko, Jere, Walteri ja Marcus kultaa sekä Jesse hopeaa. Onnea mitalisteille. Waltterin tulokset oli aluksi väärin.


8.9.07 FFC 4/4  hieno vapaapaini kauden avaus Teuvalla. Mikko ja Jere painivat kultaa, Juuso, Sami ja Jenni hopeaa, Ville ja Lunde pronssia lisäksi Janne oli neljäs. Onnittelut tsemppareille!
 


4.8.2007 Tallinnassa kr painin PM-kilpailut. Marko Tuomela miesten PM kisoissa hopealla sarjassa 66kg.
Marko voitti ensimmäisellä kierroksella Norjan Marius Thommesen 1/4 finaalissa Haukiputaan Matti Kauton ja välierässä Ruotsin Vahab Daneshvarin. Loppuottelussa oli vastassa Ilmajoen Juha Hiltunen. Hiltunen voitti ottelun saalistaen näin sarjan 66kg MM-paikan Bakuun tulevana syksynä. Suomen painiliitto nimesi Markon sarjaan varamieheksi.
 


14.–17.7.2007 XIX R.H. CUP Kauhajoella Sami paini hopeaa. Onnea mitalistille!


7.-8.7.2007 Gran Premio de Espana Madrid, Suomea 74kgn sarjassa edusti Marko.


30.6-1.7. Mikko paini  kv Ruissalopaineissa hienosti kultaa. Onnea mitalistille!


15.-16. FILA CAD Brandenburg CUP Luckenwalde Saksa. Suomen joukkue oli pisteissä hienosti toisena. Vaasan pojille tällä kertaa tuli vain kokemusta :)  Tuloksia löytyy viestikirjasta.


9.-10. Veikko Rantanen turnaus Heinolassa. Mikko paini kultaa. Sami kovassa sarjassa neljänneksi. Onnea pojille!


26.5. FFC III/IV Helsingissä. Mikolle kultaa. Onnea!


26.-27.5 Grand Prix of Germany 2007 Jenni paini pronssia ja Saana viidenneksi Saksan kiskoissa. Onnea!


18.-19.5 KLL-kisat Lapualla. Värisuora Lapualta: Sami kultaa, Janne hopeaa ja Juuso pronssia. Vaasaan pisteitä toivat myös toisella värisuoralla: Karvan kultaa, Kobad hopeaa ja Mika Ludberg pronssia sekä Antti, Lunde ja Tufis pistesijoilla. Kuntapisteissä kärki oli tasainen: Lapua voitti 40 pisteellä; Vaasa, Seinäjoki ja Vantaa olivat jaetulla toisella sijalla 36lla pisteellä. Onnea kaikille mitalisteille!


18.-19.5.Kadettien ja junioreiden PM-kilpailut Tanskassa. Jennille PM-KULTA! Onnea Mitalistille!  Juha-Matti sai vastaansa ensimmäisenä Jonne Ukkolan, jolle hävisi. Tarkempia sunnuntain tuloksia ei ole vielä näkynyt netissä 


6.5.07 Flikkapainit Kurikassa. Jenni paini hienosti kultaa sarjassa 45kg ja Saana samassa sarjassa pronssia. Onnea mitalisteille!


5.5.07 Myhi-painit Kurikassa. Jere ja Jesse Salmi painivat kultaa, Mikko ja Marcus Kantola pronssia, pronssia paini myös Jasu kovassa 44kg sarjassa. Onnea Mitalisteille!


28.-29.4. poikien SM-painit Seinäjoki. Mikolle KULTAA! Läpi kisan varmoja otteita esittänyt Mikko oli sarjansa kiistaton voittaja. Sarjan kovin matsi painittiin lauantain semifinaalissa KoVen Vili Mannista vastaan. Vili vei ensimmäisen erän, jonka jälkeen Mikko heräsi taistelemaan - mattopuolustus oli, erityisesti viimeisessä erässä, niin jämäkkää ettei rulliekspertti saanut sitä pyörähtämään - yritystä oli kyllä!

Kisojen epäonnisin oli Sami, jolla rahkeita olisi ollut myös loppuotteluun, tällä kertaa kuitenkin VVVn toiseksi paras neljännellä sijalla. Onnea Mikko ja Sami, kolmenviikon kuluttua revanssi Lapualla! Kuvia tulee ...


18.4.2007 Mitalipainit Vaasassa. Taas nähtiin hienoja matseja ja hurjaa tsemppaamista. Kuvia.


14.-15.4.07 Junnujen SM-kisat Peräseinäjoella. Juha-Matille Pronssia! Onnea  mitalistille!


1.4.07 FFC 2/4 Raumalla. Mikko, Juuso ja Jenni kultaa sekä Jennin sarjassa Saanalle hopeaa. Onnea mitalisteille!


31.3.07 Ikäkausikisat Laihialla. Samin lisäksi kultaa painivat aloittelijoista Jere ja Jesse Salmi, Mikko ja Marcus Kantola painivat hopeaa, pronssia paini Waltteri Latvala. Onnea kaikille mitalisteille!


24.3.07 Sähköpalvelu Cup Vaasassa. Tässä tuloksia.


17.3.2007 OP-painit Ilmajoella. Melkoista mitalisadetta :) Paras aloittelija oli Elias Kontula, tyttöjen paras oli Jenni. Kultaa painivat myös hienosti painineet Sami ja Niko sekä aloittelijoissa Marcus Kantola ja Mathias Kiikeri. Hopeaa painivat Mikko Kantola, Ville, Jasu, Mikko ja Saana. Juuso ja Jere Salmi täydensivät mitalipottia pronsseilla. Onnea kaikille mitalisteille!


10.3.07 K.Kundzina Cup Riika. Mikko paini pronssia. Onnea mitalistille!


3.3.2007 Nikkari -painit Jurvassa. Mikko edusti VVVn värejä voitokkaasti. Onnea kultamitalistille!


24.-25.2.2007 Miesten kreikkalais-roomalaisen painin SM-kilpailut Lahdessa


16.2.07 miteltiin Pojanmaan liigamatseja Lapualla. VVV on liigassa tällä hetkellä kolmantena.


9.-11.2 Vapaan taitajat Espoossa leirillä ja FFC I/IV kisoissa. Mikko ja Jenni painivat kultaa, Juuso ja Saana hopeaa. Onnea mitalisteille!


10.2.07 Etelä-Pohjanmaan pm-kisat NurmossaSami paini kultaa, Joel kovassa seurassa hopeaa. Aloittelijatkin painivat hienosti. Onnea mitalisteille!


3.2.07 AM-kisat Vähäkyrössä, Samille aluemestaruus. Mikolle hopeaa, Jannelle, Villelle ja Jasulle pronssia. Onnea mitalisteille!


Pohjanmaa-liiga pääsi vauhtiin, vaikka flunssa olikin harventanut Vaasalaisten rivit ja SPM vei molempien päänahan selvästi. Onnea voittajille!


13.-14.1.07 Kv Herman Kare turnaus, kr, Kouvola


6.1.07 vuosi pyörähti käyntiin Vähänkyrön loppiaispaineilla. Sami paini kultaa, Mikko hopeaa ja Niko pronssia. Tuloslistalta löytyy myös uusia painikoululaisia: Mikko ja Markus Kantola painivat hienosti aloittelijoissa hopealle sekä Olli Katajamäki pronssille. Onnea kaikille mitalisteille!


9.12.06 Naisten ja miesten vapaapainin SM-kilpailut Raumalla. Terolle SM - hopeaa. Onnea!


2.-3.12.06 Valmentaja arveli etukäteen, että neljään mitaliin on mahdollisuudet. Painijat laittoi paremmaksi: Viisi mitalia kotikisoista! Mikko paini näytöstyyliin nappisuorituksen ja voitti kultaa! Juuso ja Jenni  hopeaa, Ville ja Saana pronssia! Lisäksi Jasu paini hienon kisan, tullen viidenneksi. Onnea koko joukkueelle, hienoja matseja!


25.-26.11.2006 kv Vantaa Painicup  Ei ollut suomalaisten päivä.


24.11.06 Suomi-Ruotsi maaottelu Vantaalla. Tiukka kisa meni pisteellä Ruotsille. Marko voitti oman ottelunsa. Onnea!


22.11 06 Väännettiin painisalilla perinteisissä mitalipaineissa. Tunnelma oli jälleen käsin kosketeltava, kun aloittelijat pääsivät näyttämään taitojaan. Onnea kaikille mitalisteille!


18.11.06 Parra-Cup, Teuvalla. Kisat meni hienosti: Jasu ja Juuso painivat kultaa, Niko hopeaa. Aatu ja Tommi L painivat jälleen kultaa, Olli ja Ville täydensivät kolmoisvoittoa Tommin sarjassa. Pojat ovat selvästi kehittyneet ja ansaitsevat siirtyä eteenpäin. Onnea mitalisteille!


11.11.06 Viron Viljandissa Tero vapaapainin Baltian mestareiksi. Onnea!


4.11.06 Junnujen SM Vantaalla. 74kg sarjassa Juha-Matille kultaa ja Jannelle pronssia! 55kg sarjassa Sami oli viides. Hienoa pojat, onnea!


4.-5.11.06 Tytöt ja muutama poika Lilla Mälarcupissa. Team Pohjanmaalle 10 mitalia, jotka riittivät team pisteiden ykkössijaan. Jenni paini pronssia, Mikko  kulta, Salla hopeaa. Onnea mitalisteille!


28.10.06 FILAn 19. Kristjan Palusalu memorial (kr) turnaus Tallinnaan. Marko viidentenä.


28.-29.10.06 Pohjanmaa Cup Seinäjoella, Mikolle ja Juusolle kultaa.


21.-22.10.06 avoimissa TULL:n mestaruuskisoissa Vaajakoskella Juuso paini kultaa.


14.-15.10.06 KLL Kotkassa. Vaasalaisten päivä, kokonaispisteissä toisena!  Kultaa painivat: Ville, Janne, Sami ja Juuso sekä Tovereiden Karvan. Jenni paini pronssia. Sen lisäksi vielä muutamia pistesijoja mm. Villen sarjassa paininut Seba hienosti viidentenä, samoin Lunde. Laihian Mika Lundberg kartutti myös vaasalaisten pistetiliä hopeallaan. Kuva mitalisteista.


7.10.2006 painittiin Isossakyrössä  Etelä-Pohjanmaan piirinmestaruuskisat. Kehitysryhmän terävin kärki oli leirillä,  eikä nuoremmista (varsinkaan, kun niitä ei näkynyt koko kisoissa) löytynyt paikkaajia. Mukana kuitenkin Emil, Jasu ja Antti kisojen kovimmissa sarjoissa.


30.9.06 painittiin Vähässäkyrössä Länsi- ja Pohjois-Suomen aluemestaruuskisat. Mikko, Juuso, Sami ja Janne uudet aluemestarit. Onnea mestareille! Tuloksia


23.9 06 Helsinki Open. Ville paini kultaa, Juuso hopeaa, Mikko pronssia ja Sami oli kovassa sarjassa nelonen. Onnea pojat!


23.9.2006 OP-painit Ilmajoella, mukana oltiin kuuden painijan voimin. Saaliina oli kaksi kultaa Antille ja Aatulle, hopea Jennille ja pronssi Ollille sekä pari neljättä sijaa. Hieno viikonloppu kaiken kaikkiaan.


16.9.2006 Kehitysryhmäläisiä pistejahdissa Hyvinkäällä  FFC VI/VI. Juuso nousi loppupisteissä kolmanneksi painimalla pronssia, Mikko voitti näytöstyyliin 32kg ja nousi kokonaispisteissä seitsemänneksi. VVV tuli kokonaispisteissä kolmanneksi, HPMn ja EsUn jälkeen.


25.-27-8-06 Tekniikkaleiri täytti Teeriniemen salin ääriään myöten. Kuvia leiriltä.


2.9.06 FFC III/IV Teuvalla, mukana vapaan iskuryhmä ja pisteitä kertyi ihan mukavasti. Jenni ja Mikko painivat kultaa; Ville ja Saana hopeaa; Juuso ja Salla pronssia. Erityisesti Ville ja Juuso kasvattivat mukavasti henkilökohtaista pistepottiaan, Juuso on kavunnut kokonaispisteissä jo neljänneksi ja Ville paransi sijoitustaan lähes kymmenellä sijalla.


19.8.06 Arvo Haavisto turnaus Ilmajoella.


12.8.06 Marko paini PM-pronssia Tampereella!
Onnea Marko!!


6.-18.06. Kansainvälinen kadettien Sparkassen-Turnaus Saksassa, mukana olivat Sami ja Ville.


10.-11.6 Veikko Rantasen turnauksessa Heinolassa VVVllä kaksi edustajaa: Sami ja Jenni molemmat painivat hopeaa. Onnea molemmille!


4.6. FFC2/4 -kisoissa Raumalla saavutettiin menestystä kovassa saksalaisseurassa. Juuso kultaa, Joel samassa sarjassa (35 kg) hopeaa, Jasu, Mikko ja Saana pronssia, Villen vedot ei onnistunu vaan hän joutui painimaan altavastaajana isompien sarjassa, tiukkoja matseja silti. Hieno porukka! Useimmat jatkoivat vielä leirillä Kuuskajaskarin linnakesaaressa.


2.-4.-6..tytöt Saksan Dormagenissa, Jenni paini kovassa seurassa viidenneksi. Team pohjanmaan tytöt toivat kaikkiaan 8 mitalia, kokonaispisteissä Suomi oli kolmas. Onnea koko Teamille!


27.5. MYHI-paineissa Kurikassa Sami paini kultaa, Mikko ja Jenni hopeaa. Tulokset löytyy chatistä. Onnea mitalisteille!


20.-21.5 Marko on voittanut kultaa Tallinnassa. Loppuottelussa kaatui Kekki, aiemmin tuli jo Kauton päänahka. Samassa sarjassa paininut Janne kohtasi tällä kertaa voittajansa jo ensimmäisellä kierroksella. Sarjassa oli 15 osanottajaa: Onnea Marko!


20.-21.5. Poikien SM- kisat Kuusankoskella. Villelle hopeaa. Onnea SM-mitalistille!


7.5.2006 Nuori, vapaan ydinjoukko FCCn kisoissa Hesassa. Jennille kultaa, Saanalle samassa sarjassa hopeaa, Sallalle pronssia, Juuso paini hopeaa, Mikko pronssia ja Jasu oli kovassa sarjassa 8.. Mukana ollut Karvan paini hopeaa. Onnea kaikille mitalisteille!


22-23.4 KLL painit Tampereella. Pojat arpoivat itsensä koviin lohkoihin, että sais kunnon treeniä ;) ja tulihan sitä ja mitskuja myös:
Ville kultaa, Mikko hopeaa ja Juha-Matille pronssia.

Onnea mitalisteille! Kisaraportti


8.-9.4. JSM-kisat Alavudella.


1.4.2006 painittiin Vaasan Sähköpalvelu Cup. Tulokset


31.3.2006 painittiin miesten
Etelä-Pohjanmaa - Muu Suomi
ottelu sekä
 17v Etelä-Pohjanmaa - Sveanmaa ottelu.
Sairastumiset laittoivat listoja vähän uusiksi. Tässä tulokset. Kuvia.


25.-26.3.2006 kr SM-kisat Helsingissä. Tero paini kovassa seurassa neljänneksi ja Marko viidenneksi.


17. - 18.3.2006 Esztergomissa (HUN) painitussa kadettien ja junioreiden turnauksessa VVVlta mukana oli Ville Perkkiö, joka paini kovassa seurassa viidenneksi.


Kymmenen mitalia18.3.2006 Pohjanmaa Cupista Seinäjoelta. Mitalisteista Lunde, Mikko, Niko ja Atte painivat kultaa. Onnittelut kaikille mitalisteille!


11.3.2006 kuusi mitalia Op-turnauksesta  Ilmajoelta. Antille hienosti kultaa 17v 69kg sarjassa. Onnea kaikille mitalisteille!


11.3.2006 pohojalaasia oli melekoonen sakki  myös lilla Athene Cupissa Ruotsissa. Mukan VVVltä oli vain Sami, jonka päivä lauantai ei oikein ollut. Pohjalaisten joukkueella oli muuten kuitenkin hienosti kotiin tuomisia. Onnea mitalisteille!


11.-12.3.2006 vapaapainin FILA:n kalenteriturnaus, V.Freidenfelds Latvian Riikassa. Villellä tiukka ottelu viron Margus Piiritsiä vastaan, erät 2-1 (2-0, 2-4 ja 4-0).


4.-5.3.2006 Hukiputaalla kv. Eero Tapion turnauksessa ja leirillä kymmenen hengen joukkueella. Samille, Saanalle ja Emilille kultaa, Lundelle ja Antille hopeaa, Mikolle pronssi. Onnea mitalisteille! Huonojakin uutisia pohjoisesta kuului: Juha-Matti loukkasi kylkensä kisoissa.


25.2.2006 Jenni ja Juuso Riikan kisoissa, Jenni paini hienosti kultaa! "Suomi-teamille" tuli kaikkiaan kaksi kultaa, kaksi hopeaa ja pronssi, mukana oli 7 painijaa. Onnea Mitalisteille! KR


18.2.2006 Jalasjärvellä painittiin E-P:n piirinmestaruuksista. Parhaiten paini Jasu voittaen pm hopeaa 38kg sarjassa, lisäksi kaksi neljättä sijaa. Hyvin painivat jälleen myös aloittelijat. Onnea kaikille mitalisteille!


11.2.2006 Painittiin Mannin Matsit  Peräseinäjoella.


4.2.2006 Lapualla painittiin aluemestaruuksista. Hienoja matseja saatiin seurata ja kokonaispisteissä olimme heti isäntien jälkeen kakkosensa. Yhdellä kullalla, neljällä hopealla ja kahdella pronssilla. Onnea mitalisteille ja tuplamitalisteille tupla onnittelut!


28.1.2006 kisattiin Laihialla. Seurapisteissä olimme ykkösiä: viidellä kullalla, viidellä hopealla ja kolmella pronssilla, joista yhden voitti hienosti tsempannut Ville Valli!  Lisäksi muutama pistesija. Onnea mitalisteille!  Kuvia


Vuoden 2005 VVVn duracellpupuksi on itsensä talkoissa ahkeroinut Carina Hämynen, joka päihitti viimevuoden duracellpupun, Jarmo Saariahon, niukasti.


14.-15.1.2006 Kansainvälinen XXVII Herman Kare painiturnaus Kouvolassa, mukana miehistä mittaa ottamassa olivat myös Janne(66kg) ja Juha-Matti (74kg).


14.-15.1.2006 Team Pohjanmaan tytöt olivat  Jällivaarassa leirillä ja Gruvcupen kisoissa, josta Jenni ja Saana toivat kultamitalit. Kaiken kaikkiaan Team Pohjanmaalla meni kisat hienosti ja he olivat kokonaispisteissä neljäntenä pelkkien tyttöjen pisteillä. Hienoa tytöt!


11.1.2006 Umpisuoli vei Lintalan maaotteluedustuksen

Vaasan Voima-Veikkojen Toni Lintala on nimetty Suomen miesten maajoukkueen 74kg edustajaksi kreikkalaisroomalaisen painin Suomi-Eesti maaottelun. Maaottelu painitaan Karkkilassa tammikuun 13. päivä juuri ennen kansainvälistä Herman Kare turnausta. Lintala joutuu kuitenkin jättämään väliin sekä maaottelun että Kouvolassa painittavan Herman Kare turnauksen. Vuoden ensimmäisille päiville osunut umpisuolileikkaus tuli pahaan saumaan vieden Tonin osalta tammikuun painimiset mukanaan.
 Lisää jobin postia Voima-Veikkojen osalta tuo Marko Tuomelan (66kg) Haaparanta Cupissa saama kylkivamma. Tuomela joutui Haaparannassa luovuttamaan pronssiottelun kylkivamman vuoksi. Nyt Herman Kare Turnaus jää väliin kylkivamman vaatiman leikkauksen vuoksi. Leikkauksesta toipuminen sotkee näin ollen pahasti myös Tuomelan alkuvuoden harjoittelua.
 Herman Kare turnauksessa nähdään kuitenkin Voima-Veikkojen nuorempaa kaartia. VVV:n 18-vuotiaat Juha-Matti Saariaho ja Janne Mäkinen debytoivat ensikertaa Herman Karessa sarjassa 74kg.


6.1.2006 Loppiaispaineissa  Vähässäkyrössä oli mukana 17 vvvläistä, kreko oli vielä vähän hukassa, mutta niin oli muillakin, tuomisina oli 11 mitalia, joista 3 kultaista.. Kokonaispisteissä olimme toisia LaVin jälkeen. Tuloksia.


10.12.05 Lahdessa oli pieni joukkue VVVläisiä ja kaikki painivat mitaleille: Mikko Lyttinen ja Ville painivat kultaa, Sebastian, Villen kanssa samassa sarjassa, hopeaa ja Emil Pärkkä pronssia.


10.11.05 tuloksia Flikkapaineista .


Description: <a href=

3.-4.12.2005 Poikien ja tyttöjen vapaapainin SM-kilpailut Espoossa  Neljä mitalia Voima-Veikoille! Juusolle kultaa, Jennille ja Samille hopeaa ja Villelle pronssia. Lisäksi pistesijoja. Onnea mitalisteille!
Kokonaispisteissä olimme jaetulla kolmannella sijalla!


3.-4.12.2005 Marko Tuomela paini ainoana suomalaisena kuuden joukkoon Haparanda cupissa. Sarjassa 74kg Marko sijoitus oli viides. Marko joutui luovuttamaan pronssiottelun japanilaista vastaan kylkivamman vuoksi.


26.-27.11.2005 Toni paini viidenneksi kovassa seurassa Vantaalla kv. Painicupissa . Onnea hyvästä suorituksesta!


19.-20.11.2005 Tero paini suomenmestariksi Ylistarossa. Onnea mestarille!


12.11.2005 Pohjanmaa Cupissa 14 mitalia, joista 4 kultaa. Kultaa voitti mm. ensimmäisissä kisoissaan ollut Atte Koskela. Onnea kaikille mitalisteille! Tulokset.


5.-6.11.2005 on jännitetty myös Västeråsissa Lilla Mälarcupissa, Karin luotsaama tyttöryhmä saalisti 6 kultaa, 4 hopeaa, 4 pronssia sekä vahvistuksena olleet pojat vielä 2 hopeaa! Vau! Onnea mitalisteille!


Description: JSM-JMS5.-6.11.2005 Junioreiden SM-kisoissa Joensuussa Juha-Matti on voittanut suomenmestaruuden! Onnea Mestarille!


5.11.2005 Janakkala Open Turengissa, kr. Makke paini hopeaa. Onnea mitalistille!


29.10.2005 Teuvalta Piirinmestaruuskisa tuloksia . Kadonneesta kisakutsusta huolimatta matkaan lähti 12 painijaa. Piirinmestareina palasivat Sami ja Ville; Juuso, Salla ja Jenni toivat hopeaa sekä Saana ja Mikko Lyttinen pronssia. Lisäksi aloittelijat toivat neljä mitalia. Onnea kaikille!


29.10.05 Kristjan Palusalussa Makke paini pronssia ja Lintis oli sijoilla 7-8 molemmat 74kg ja 32 painijan sarjassa. Hienoa pojat!


26.10.05 Vaasan painikoululaiset ottivat mittaa toisistaan Mitalipaineissa. Jälleen saimme seurata vauhdikasta painia, jota ei voi ainakaan tylsyydestä moittia.


15.-16.10.05  Porissa KLLn kisoissa. Saana paini kultaa, Mikko, Juuso ja Juha-Matti hopeaa sekä Janne pronssia! Vaasalaisten pistetili karttui myös Kobadin pronssilla sekä useilla pistesijoilla, jonka tuloksena olimme kuntapisteissä toisena Helsingin jälkeen. Onnea kaikille mitalisteille! Kisaraportti. Valokuvia.


10.10.2005 Klaipedassa alle 17 -vuotiaiden kv. turnauksessa,  Sarjassa 58kg Ville Perkkiö voitti kaikki 4 otteluaan saavuttaen kultaa. Arvokkain voitto tuli finaalissa venäläistä Jevgeni Petrovia vastaan. Ville hävisi keväällä samalle kaverille vielä 10-1. Nyt niukat erävoitot kotiin. Onnea Ville! .Lisää kisoista HPMn sivulta


1.10.2005 Ylivieskasta kolme aluemestaruutta ! Salla, Sami ja Ville voittivat aluemestaruudet; Juha-Matti ja Juuso painivat hopeaa; Janne, Saana sekä Ville (miehissä) pronssia. Onnea kaikille mitalisteille!


24.9.2005 Ilmajoella 13v32kg sarjassa Juuso ja Joel valloittivat jälleen kaksi korkeinta palkintopallia. Kultaa paini myös Joni-Petteri. Salla  paini komeasti hopeaa samoin Lunde. Emilille ansaitusti pronssia. Jännittävimmät ottelut nähtiin kuitenkin aloittelijoiden sarjoissa, joissa saatiin taas varsinaista mitalisadetta. Tommi Lintala, Mikko Lyttinen ja Niko Männistö painivat kultaa, Mikko Lintala hopeaa sekä Olli Kapiainen ja Ville Valli pronssia. Onnea kaikille mitalisteille!


17.9.2005 aloittelijat kävivät mitalisateessa Nurmossa. Eniten vastusta sai Mikko Lyttinen, jonka 29kg sarjassa oli neljä osallistujaa, tuomisina kultamitali.


17.9.2005 Hyvinkäällä Juuso voitti loppuottelussa Joelin eli Vaasaan matkasivat sekä kulta että hopea 32kg sarjassa. Molemmilla oli tuomisinaan myös virolaispäänahat. Voitollaan Juuso nappasi myös champions cupin voiton. Toisen kullan paini jälleen Saana. Samin hopea ja muutamat pistesijat takasivat seuralle kolmossijan seuramestaruuksissa.


3.9.05  Rauman kisoista tuomisina oli kaksi kultaa: Juuso päihitti jännittävässä loppuottelussa  viron Cen Trossmannin, toisien kultamitalin paini Saana. Salla sai pronssia ja lisäksi useita pistesijoja, joilla heltisi jälleen seuralle kolmas sija HPMn ja EsUn runsasmiehisten joukkueiden jälkeen.


5.6.2005 Voima-Veikot kolmas seurajoukkueiden vapaapaini SM-osakilpailussa Helsingissä


11.-12.6.2005 Veikko Rantanen-turnauksesta Sami Ponsiluoma paini kultaa 15v 42kg sarjassa ja lunasti himoitun hopeisen painijavyön! Janne Mäkinen oli toinen sarjassa 20v 66kg ja Jan Lundström viides sarjassa 15v 47kg. Onnena pojille!


21.-22.5.2005 poikien SM-kisoista Ilmajoelta VVVn pojista Sami paini hienosti hopeaa, Ville pronssia ja Antti tuli neljänneksi häviten pronssin Villelle. Onnea pojille!


29.-30.4.2005 Kullo Koiv - turnauksessa Viron Viljandissa Juha-Matille pronssia.


 22.-23.4.2005 KLLn kisoista Samille kultaa, Joelille ja Villelle hopeaa. Villen sarjassa, 20v 60kg, naapuriseuran pojat veivät loput mitalit. Onnea kaikille mitalisteille!!! Joelin ja Villen kuntapisteet menivät naapurikuntiin, niin että kuntapisteissä jäätiin kahdeksansiksi.


2.-3.4.2005 Juha-Matille JSM-hopeaa Imatralta! Onnea mitalistille!!!


16.3.2005 perinteiset mitalipainit painittiin Teeriniemen salilla, jälleen saimme seurata painin riemua. Tulokset. Kuvia


19.3.2005 Pohjanmaa Cup Seinäjoella. Päivä oli Joelin, joka napsi päänahkoja 13v 30kg sarjassa. Kultamitaleja toivat  myös Lunde 17v 48kg sarjassa, sekä aloittelijoiden sarjoissa Mikko ja Tommi Lintala. Hopeaa painivat Joni-Petteri, Salla ja aloittelijoissa Niko Männistö. Pronssia Emil, Jose ja aloittelijoissa Olli Kapiainen. Varsinaista mitalisadetta Vaasan suuntaan. Onnea mitalisteille!


11.-12.03.2005 K.KUNDZINA CUPista  RIIKAsta Juha-Matti ja Ville toivat hopeaa, Samille pronssia. Hienoa pojat!


12.3.05 Kehitysryhmä kävi Tampereella, Saanalle kultaa Sallalle hopeaa 33kgssa ja Jennylle pronssia 40kgssa, Petteri ja Joel painivat pronssia omissa sarjoissaan. Onnea mitalisteille!


19.2.2005 Kauhavan piirinmestaruuskisoista tuomisina oli useita piirinmestaruuksia ja aloittelijatkin painivat taas hienosti.


12.2.05 OP-paineissa Ilmajoella, neljällä molskilla, väänsi yhtä vaille 200 painijaa. Ilmajoella kunnostautuivat erityisesti uudet aloittelijamme: Niko Männistö, Mikko Lyttinen ja Tommi Lintala. Jasu Heikkinen pisti hienosti kampoihin mm. Ville Takalalle, vielä pitää kuitenkin treenata, Jasulla on vasta toinen vuosi menossa. Vauhdikkain matsi oli Matias Kiikerin tiukka matsi Akseli Yli-Hannukselan kanssa, tällä kertaa voiton vei Akseli. Tulokset. Kuviakin löytyy.


5.2.2005 Aluemestaruuskisoissa Juuso paini kultaa p29kg sarjassa, Ville hopeaa miesten 60kg sekä pronssia poikien 58kgssa, Salla pronssia t28kg sarjassa lisäksi useita neljänsiä sijoja. Tulokset.


7.2.2005 Marko Tuomela paras suomalainen painija Dave Schultz kisassa Colorado Springsissä USA:ssa.
Markon sijoitus oli viides sarjassa 74kg. Sarjaan osallistui 20painijaa. Lisää kisoista Kilpailuraportissa
 
Linkki kisasivuille: http://www.themat.com/specialevents/2005/schultz/default.asp
 


10.1.2005 Herman Kare turnauksen yhteydessä Vaasan Voima-Veikot palkittiin Vuoden lisenssinousija- diplomilla.


5.-7.11.2004 Tytöt kilpailumatkalla Ruotsin Västeråsissa
Kari Salmen luotsaama 20 tytön suomalaisryhmä saalisti peräti 15 mitalia. Kisasivut. Valitse sieltä Lilla Mälarcuppen.


28.11.2004 Poikien ja tyttöjen SM-kilpailuissa 27.-28.11. Kuortaneella Ville Perkkiö paini hopeaa sarjassa 54kg, Sami Ponsiluomalle (38kg) ja Juha-Matti Saariaholle (69kg) pronssia. Kisasivut


21.11.2004 Vaasan Voima-Veikot paras seura vapaapainin Miesten ja Naisten SM-kisoissa Kauhajoella. Tero Perkiö paini mestariksi sarjassa 96kg, Markus Urpiolallle hopeaa sarjassa 66kg, pronssia painivat Toni Lintala (74kg) ja Janita Mäkinen (48kg).
 Kisasivut. Kuviakin löytyy.


KLLn kisoissa, Joensuussa. Onnittelut LundelleJanitalle ja Villelle mitaleista ja kaikille kuudensakkiin mahtuneille, isoissa kisoissa pistesijakin on ansaittava! Linkki kisasivulle.


Vapaapainin tekniikkaleiri aloitti perinteisesti vapaapainikauden 14.-15.2004 Vaasassa. 70 innokasta painijaa ahersi kaksi tehokasta päivää Teeriniemen väestösuojassa, valmentajina leirillä toimivat Hannu Rantala sekä iranilainen valmentaja Jawad Gholampor Ruotsista. Tänä vuonna mukana oli ennätysmäärä tyttöjä, ilmeisesti ruotsin tyttöjen päävalmentajana toiminut Jawad Gholampor houkutti tytötkin mukaan. Kuvia leiriltä.


Turkin Istanbulissa 17-vuotiaiden vapaapainin EM-kilpailuissa Juha-Matti Saariaho voitti ensimmäisessä ottelussaan ranskalaispainijan pistein 5-4. Toisessa ottelussa J-M kärsi tappion isokokoiselle romanialaiselle luvuin 1-8. Pojat painivat ristiin lohkossa sillä romanialainen hävisi ranskalaiselle yllättäen ponnettoman esityksen jälkeen 10-0. Mikäli ranskalainen olisi voittanut 9-0 olisi Juha-Matti mennyt jatkoon. Ranskalainen otti kuitenkin ihan viime sekunneilla kymmenennen pisteen, mikä takasi hänelle jatkopaikan. Niin lähellä mutta kuitenkin niin kaukana jatkoon pääsy - pienestä se on kiinni - kaiken pitää mennä nappiin.


Juha-Matti Saariaho European Tour:lla
Juha-Matti Saariaho lähtee HPM:n mukana Euroopan kilpailu- ja leirimatkalle 8.-20.7.2004. Matkan pääetappeja ovat Saksan Luckenwald, Puolan Bydgoszcz ja Latvian Riika. Ottelut ja leiritys ulkomaisine vastustajineen antavat viimeisen silauksen ennen poikien EM-kisoja. Turkin Istanbulissa järjestettäviin poikien17v vapaapainin EM-kisoihin Juha-Matti matkaa elokuun alussa 6.-8.8.2004.
RAPORTOINTI MATKAN KULUSTA LÖYTYY TÄÄLTÄ 


Heinolan kisoissa Lunde voitti kultaa ja Sami oli neljäs.


Kotkan poikien SM-kisoissa 22.-23.5. Lunde paini pronssia 38kgssa, pistesijoille painivat myös Janne(4), Juha-Matti(5) ja Ville(6).


Juha-Matti ja Janne painivat sarjoissaan neljänsiksi 9.-10.04.2004 Kullo Koiv Memorial-turnauksessa Viljandissa. Saavutusten arvoa nostaa vielä se, että kisa oli alle 20 vuotiaille ja pojat painivat vielä ikänsä puolesta alle 17 vuotiaissakin. Tuloksia löytyy HPMn sivuilta. Onnea!


Juha-Matille hopeaa Kalingradissa !


Viikonloppuna 8.11.2003 painittiin Viron Viljandissa miesten vapaapainin Baltianmestaruuskilpailut. Vaasan Voima-Veikoista kilpailuissa olivat Suomea edustamassa Tero Perkkiö (84kg) ja Markus Urpiola (66kg). Tero paini baltianmestariksi ja Markus pronssille.
Muiden suomalaisten sijoitukset:
Sarja 60kg: Antti Setälä 2.
Sarja 66kg: Tero Välimäki 4.
Sarja 74kg: Marko Kaarto 1.
Sarja 96kg: Risto Jeronen 2.


Marko Tuomela on valittu miesten kreikkalaisroomalaisen painin Suomi-Viro maaotteluun sarjaan 66kg. Maaottelu painitaan 30.10. 03 Viron Tapassa. Tämän jälkeen Marko osallistuu viikonlopun Kristjan Palusaluturnaukseen Tallinnassa samassa 66kg sarjassa. Samaan kisaan matkustaa myös Toni Lintala sarjaan 74kg.
Kisat siis painitaan samaan aikaan kun meillä on JSM kisat eli 1.-2.11.


Arvokisa edustajamme: Markus Urpiola, 20v vapaan MM-kisoissa Istanbulissa, Turkissa 24.8.-1.9.03. Tuloksia.
Tero Perkkiö miesten vapaan MM-kisoissa USA:n New Yorkissa 12.-14.9.03. Tuloksia.


 Team 2008

On perustettu vastaavanlainen valmennusryhmä, kuin oli aikanaan Team 2000.
Sen nimi on Team 2008. Ryhmään on valittu valtakunnallisesti joukko nuoria painijoita, joita pyritään yhteisleirityksin kehittämään porukassa aikuispainia kohti.
Ryhmässä on mukana 15-17 vuotiaita painijoita, jotka on valittu SM-menestyksen perusteella.
Meiltä tähän porukkaan on valittu Janne Mäkinen ja Juha-Matti Saariaho.