Vanhemmille

Lapsenne harrastaa monipuolista liikuntamuotoa seurassamme. Seuramme haluaa osaltaan olla mukana tukemassa ja ohjaamassa lapsenne kehitystä. Monipuolisen urheilun ohella korostamme toiminnassamme myös kasvatuksellisia asioita. Haluamme olla mukana kasvattamassa lapsestanne urheilullista ja terveen elämäntavan omaksuvaa yksilöä, jolla on hyvä itsetunto. Tämän haastavan tavoitteen haluamme osaltamme jakaa myös teidän ja koululaitoksen kanssa.

Harjoituksissamme pyrimme kasvatukseen liikunnan avulla:

Myönteisen ilmapiirin luomiseen. Haluamme, että lapset kokevat liikunnan iloisena asiana. Tarjoamme lapsillenne onnistumisen elämyksiä, jotka tukevat itsetunnon kehittymistä.

Tarjoamme lapsillenne mahdollisuuden osallistua monipuolisesti ryhmämme toimintaan – näin haluamme kehittää lapsenne omaa itsetuntoa.

Opetamme toisen huomioon ottamista ja toimimaan ryhmässä ja yksin.

Toivomme, että te vanhemmat omalta osaltanne tuette ja kannustatte lapsenne arvokasta harrastusta. Toivotamme teidät tervetulleiksi katsomaan painiharjoituksia ja osallistumaan seuramme toimintaan.

Toimintamme perustuu vapaaehtoiseen työhön ja rakkauteen lajia kohtaan. Toimintaamme rahoitamme suurelta osin seuramme keräämillä toimintamaksuilla sekä seuramme järjestämillä talkootöillä, joihin toivomme myös vanhempien osallistuvan aktiivisesti.

Peuharyhmä

Vaasan Voima-Veikkojen peuharyhmä on tarkoitettu 3-5-vuotiaille lapsille. Ryhmässä lapset liikkuvat yhdessä vanhemman kanssa, joten tämä ryhmä on mahtava tapa saada vanhemmankin liikuntaa. Ryhmässä harjoitellaan mm. ketteryyttä, tasapainoa ja hankitaan tietysti lisää voimia. Lapsille suunnatut leikinomaiset harjoitukset kehittävät myös lapsen ja vanhemman yhteistyötä. Treeneihin tarvitaan vain päälle liikuntaan sopivat vaatteet, jalkaan tossut tai lenkkarit ja oma juomapullo. Myös vanhemmalla tulee olla liikuntavaatteet. Ryhmä sopii niin tytöille kuin pojillekin. Voit ilmoittautua mukaan joko nettisivujen ilmoittautumislomakkeen kautta tai suoraan valmentajalle. Uusille painijoille on kaksi ilmaista kokeilukertaa.

Harjoitusmaksu syksy 2023 on 85€ / lukukausi (sisältää seuran jäsenmaksun 30€ koko vuodeksi ja lisenssin 5€). Sisarmaksu 70€/lukukausi (sisältää seuran jäsenmaksun koko vuodeksi 30€ ja lisenssin 5€).

Ilmoittautuminen peuhapainiin:

https://www.suomisport.fi/events/58385d5b-8d0e-40fe-b8c6-653448c7d8c4

Nassikkaryhmä

Nassikoissa painivat 5-7-vuotiaat lapset. Ryhmässä harjoitellaan ketteryyttä, liikkuvuutta, lihaskuntoa, nopeutta ja opetellaan painin perusliikkeitä. Treeneihin tarvitaan vain liikuntaan sopivat vaatteet, jalkaan tossut tai lenkkarit ja oma juomapullo. Ryhmä sopii niin tytöille kuin pojillekin. Voit ilmoittautua mukaan joko nettisivujen ilmoittautumislomakkeen kautta tai suoraan valmentajalle. Uusille painijoille on kaksi ilmaista kokeilukertaa.

Harjoitusmaksu syksy 2023 on 85€ / lukukausi (sisältää seuran jäsenmaksun 30€ koko vuodeksi ja lisenssin 5€). Sisarmaksu 70€/lukukausi (sisältää seuran jäsenmaksun 30€ koko vuodeksi ja lisenssin 5€).

Ilmoittautuminen nassikkapainiin: https://www.suomisport.fi/events/66b3f2b7-167d-4249-9383-51adf8251e47

Painikoulu

Painikoulu on tarkoitettu noin 7-12 vuotiaille pojille sekä tytöille. Ryhmässä harjoitellaan fyysisesti sekä motorisesti monipuolisia harjoitteita sekä painin perusteita. Tämä ryhmä sopii myös sellaisille joilla ei ole mitään aikaisempaa kokemusta painista. Tavoitteena on myös tutustua painikilpailuihin ja kokeneemmat painikoululaiset käyvätkin jo ikäkausikilpailuissa. Varustukseksi riittää t-paita, verkkarit,painitossut tai sisäpelikengät ja vesipullo. Voit ilmoittautua mukaan joko nettisivujen ilmoittautumislomakkeen kautta tai suoraan valmentajalle. Uusille painijoille on kaksi ilmaista kokeilukertaa.

Harjoitusmaksu syksy 2023 on 115€ / lukukausi (sisältää seuran jäsenmaksun 30€ koko vuodeksi). Sisarmaksu 95€ / lukukausi (sisältää seuran jäsenmaksun 30€ koko vuodeksi). Lisäksi ostettava Suomen painiliiton harrastaja- tai kilpailulisenssi: https://www.painiliitto.fi/painilisenssit-2023/

Ilmoittautuminen painikouluun: https://www.suomisport.fi/events/3a67bf7c-922c-4f1a-a304-015e773f6e67

Tyttöryhmä

Tyttöryhmässä on noin 7-12 vuotiaita tyttöjä. Harjoitukset koostuvat moninaisista lihasvoima-, koordinaatio- ja kehonhallintaharjoitteista. Harjoituksissa keskitytään painin ja erityisesti vapaapainin perustekniikkaan ja harjoitukset sopivat hyvin myös niille joilla ei ole aikaisempaa kokemusta painista.

Varustukseksi riittää t-paita, verkkarit,painitossut tai sisäpelikengät ja vesipullo. Voit ilmoittautua mukaan joko nettisivujen ilmoittautumislomakkeen kautta tai suoraan valmentajalle. Uusille painijoille on kaksi ilmaista kokeilukertaa.

Harjoitusmaksu syksy 2023 on 100€ / lukukausi (sisältää seuran jäsenmaksun 30€ koko vuodeksi). Sisarmaksu 85€ / lukukausi (sisältää seuran jäsenmaksun 30€ koko vuodeksi). Lisäksi ostettava Suomen painiliiton harrastaja- tai kilpailulisenssi: https://www.painiliitto.fi/painilisenssit-2023/

Ilmoittautuminen tyttöryhmään: https://www.suomisport.fi/events/eb5bcb19-87d1-4ed9-bb37-c7c9b5d51b55

Kehitysryhmä

Kehitysryhmässä on noin 10-14 vuotiaita poikia sekä tyttöjä. Harjoitukset koostuvat moninaisista lihasvoima-, koordinaatio- ja kehonhallintaharjoitteista. Harjoituksissa keskitytään jo syvemmin painin teknillisiin osa-alueisiin. Harjoittelu on suunnitelmallista ja ryhmä osallistuu tavoitteellisesti oman ikäluokkansa kilpailuihin kisakalenterin mukaan.

Harjoitusmaksu syksy 2023 on 165€ / lukukausi (sisältää seuran jäsenmaksun 30€ koko vuodeksi). Sisarmaksu 135€/ lukukausi (sisältää seuran jäsenmaksun 30€ koko vuodeksi). Lisäksi ostettava Suomen painiliiton harrastaja- tai kilpailulisenssi: https://www.painiliitto.fi/painilisenssit-2023/ .

Ilmoittautuminen kehitysryhmään: https://www.suomisport.fi/events/40c36315-ce9e-47db-8200-01033e572c4f

Kilparyhmä

Kilparyhmäläiset osallistuvat aktiivisesti ikäluokkansa kilpailuihin ja tavoitteena on saavuttaa menestystä. Ryhmässä painivat yläkouluikäiset ja sitä vanhemmat. Kilparyhmäläiset harjoittelevat valmentajan laatiman harjoitteluohjelman mukaan.

Harjoitusmaksu syksy 2023 on 195€ / lukukausi (sisältää seuran jäsenmaksun 30€ koko vuodeksi). Sisarmaksu 165€/lukukausi (sisältää seuran jäsenmaksun 30€ koko vuodeksi). Lisäksi ostettava Suomen painiliiton harrastaja- tai kilpailulisenssi: https://www.painiliitto.fi/painilisenssit-2023/

Kuntopaini

Kuntopaini on aikuisille suunnattu ryhmä jossa treenataan yhdessä ja tavoitteena on itsensä kehittäminen. Harjoitusmaksu syksy 2023 on 115€ / lukukausi (sisältää seuran jäsenmaksun 30€ koko vuodeksi). Sisarmaksu 100€/lukukausi (sisältää seuran jäsenmaksun 30€ koko vuodeksi).

Ilmoittautuminen kuntopainiin: https://www.suomisport.fi/events/d58e60c3-a5bd-44f6-b424-13131ce0a32a